anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveți curajul de a dezvălui care e viciul vostru, dependența voastră, "drogul" vostru preferat? big grin
Al meu este Adrenalina care zic că e și cel mai sănătos, dat fiind că e produs de propriul organism. happy

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Site-ul TPU.

5 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

La mine este Shopping ul, ieșitul în oraș, îmi da energie bună sa fiu cu prietenii, nu mulți ci câțiva dar sa fie, acum ca au mai trecut anii, sunt mai matura ma axez și pe relație dar tot la vechile obiceiuri ma întorc. Îmi plac discuțiile, viata boema, admir genul asta de oameni, nu știu dacă este o dependenta este ceea ce ma face sa ma simt bine.

| iulia0514 a răspuns:

Cafeauahappy

| DeMicUnCălător a răspuns:

Acum e echilibrul.
Din toate câte puțin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mâncarea sad mă ucide sad zi de zi e și mai intensă, o visez și mai mult, o doresc și mai mult sad simt că mă controlează, ea mă controlează, nu eu pe ea...

Iar în prezent TPU happy A devenit noul viciu happy Ador să găsesc întrebări faine la care să-mi strofoc creierul să răspund cât mai amplu și concis, concret, mai ales de la tine miss Rosalia laughing, apoi să aflu veștile noi sau să aflu cine cu ce problemă se mai confruntă și eu să simt că pot ajuta laughing știu asta deja e crunt laughing să dorești răul omuleților doar ca să poți tu ajuta laughing sunt dusă, nu, acum glumesc laughing nu sunt chiar așa de sadică laughing apoi să mi strofoc creierii ca să găsesc întrebări cât mai originale sau mai faine deși merg și întrebările cât mai random care izvorăsc din suflet laughing și evident să cunosc cât mai multă lume nouă și random cu care pot socializa și de ce nu chiar filosofa și dezbate laughing dar și să aflu cât mai multe păreri, să văd cum mai gândește populația laughing lumea laughing

| DovleacTurbat a răspuns:

Puf'ul, e grea străinătatea :/

Întrebări similare