Nu stim despre ce este vorba, asa ca nu cred ca am putea sa-ti spunem... doar parerea mea.
Cat despre "dau vina pe destin", neah...
Zic ca, depinde foarte mult de situatie, dar, cred ca este ok sa recunosti ca ai gresit, sa-ti ceri scuze si sa-ti astepti pedeapsa, sau nu poate nu va fi una
Nu m-am referit la o greseala anume ci la cele care le facem zi de zi, cu toate ca fara a gresi nu ne dezvoltam inteligenta (
pana nu te lovesti de pragul de sus nu-l vezi pe cel de jos sau invers ), ptiu drace! si greselile au un rol bun in viata
Nu m-am referit in special a face rau cuiva, daca citesti raspunsul meu catre DryLeaf o sa-ti dai seama
ERONAT! Uite, vezi, chiar acum gresesti facind astfel de afirmatii. Daca dai vina pe altcineva pentro o greseala de a ta, faci rau acelei persoane. Si pentru ca este pedepsita in locul tau, si pentru ca altii isi pierd increderea in ea, si pentru ca ea isi pierde increderea in tine, etc. Din greseli inveti (daca stii cum), dar nu faci bine aruncind vina pe altii, pe destin sau... pe prostie.
Mai omule, tu intelegi ce am scris ori ba? nu ma refer a face rau, neaparat, unei persoane. Sa spunem ca din greseala am spart o vaza, no... acum intelegi? iti inteleg aciditatea dar prefer sa nu bag in seama
Ori da ori depinde? vezi tu, eram gata gata sa te premiez daca nu exista acel "daca "
Pai da depinde cat de grava este situatia in care esti pus dar se pare ca unii nu inteleg ( vorbesc la general) nu de tine in special. Treaba ta crezi ce vrei. Mut succes
Da si normal ca nu vorbeai de mine omule, spre exemplu ai pierdut niste informatii care detin de securitatea tarii, esti judecat si condamnat la inchisoare 15 ani de zile, atunci cand te v-a intreba judecatorul daca te consideri vinovat de faptele tale ce raspunzi?
Da,a gresi este omeneste, insa important este sa iti recunosti greseala si sa stii sa iti ceri iertare.
Depinde de situatie Uneori recunosc ca am gresit dar alteori dau vina pe alta persoana doar pentru amuzament
[in cazul in care nu este o greseala "grava" ci una banala]. Pacat ca anumite persoane nu gusta astfel de glume
Sper ca ai inteles la ce ma refer :*
Da, am curajul sa-mi recunosc greselile ( mici sau mari ).
Niciodata nu am dat si nu voi da vina pe destin sau pe alta persoana, deoarece omul isi faureste singur destinul, il scrie singur.
Da,am curajul, chiar dacă asta presupune să-mi încalc orgoliul, să mă umilesc. Până la urmă este greşeala mea, trebuie să-mi asum răspunderea şi să suport consecinţele.
Da atunci raspunzi si se scade din ani de inchisoare asa se procedeaza in tarile democrate
Nu exista nicaieri o lege pentru asa ceva, poate ca vei dobandi clementa din parte procurorului si a judecatorulu sa nu-ti incadreze fapta mai rau
Asa-ti trebuie! daca greseti si te ineci in Dunare cine o sa raspunda?
Dar pentru vaza aia plateste altul, iat tu te "distrezi". Sa ma fereasca Dumnezeu sa intilnesc astfel de oameni in viata! Maturizeaza-te!
Hopaaa, atunci
Sanatate si virtute
S'avem ce bea.s'avem ce "rupe"!
Nu mi-e frică să recunosc când greşesc. Nu am orgolii de acest gen.
Ar fi prostesc să insist pe ceva ce s-a dovedit a fi eronat. M-aş desconsidera singură.
Nu ţin să am dreptate cu orice preţ.
Fiecare greşeală recunoscută (fie şi doar nouă înşine) este o lecţie învăţată.
Buna!
Depinde...Uneori recunosc si imi asum vina, iar alteori pur si simplu incerc sa para ca nu a fost vina mea!
O zi buna!