| mentholinks a întrebat:

Aveti ganduri care nu va dau pace? Lucruri la care nu vreti sa va mai ganditi dar tot apar in minte?

9 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Da, respectiv, daca cel ce a inventat cerealele voia sa fie ele puse primele sau laptele?

| Hammurabi a răspuns:

Da.
Și mă enervează că nu știu ale cui sunt, că ale mele nu-s.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doaaaaa

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Sincer, chiar mi-se intampla. Uneori mi-se intampla sa am si dureri de cap din cauza ca incercam sa scap de ele, ca un fel de lag pentru creier. Pot fi declansate de oboseala de multe ori sau de un eveniment stresant (din cate am observat).

| Lule a răspuns:

Da, tot timpul

| Mazzenine a răspuns:

Intotdeauna, depinde la ce face raport fiecare gand.

| AlMaDi a răspuns:

Fiecare dintre noi e bantuit de astfel de ganduri, si de cele mai multe ori nu ai cum sa le gestionezi, sta in puterea ta, sa ai rabdare cu ele.
Unele ganduri pot fi rezolvate, si astfel ele dispar, iar altele pur si simplu trebuie sa lasi timpul sa treaca peste ele, timpul le va macera.

| 10Anonim01 a răspuns:

Daaa. Si ideea e ca, majoritatea apar înainte să mă culc si ma bântuie asa usor in loc sa ma lase si pe mine sa dorm. Parca aceste gânduri sunt o a doua personalitate care are un ac in mana si nu face altceva decât să te împunga la momente nepotrivite. Sau mai rau, uneori apar si teoriile conspirationale care imi determina întrebarea "oare e ceva in neregulă cu mine in ultima vreme?". laughing)