| Nazistu666 a întrebat:

Aveti incredere in cel mai mare astrolog al romaniei, minerva de pe otv si favorit? va place de ea si de astrologie?

5 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Asta cu astrologia este un fel de ''vrajitorie culta''rolling on the floor.eu nu cred in asa ceva.

| Nazistu666 explică (pentru a1doru):

Foarte rau ca nu crezi in astrologie si in marea doamna minerva! ASTROLOGIA este STIINTA pura si nu minciuna gogonata cum este vrajitoria. ASTROLOGIA exista din cele mai vechi timpuri si este dovedit ca e stiinta si nu altceva. insusui DUMNEZEU nu neaga faptul ca astrologia este stiinta pura.

| Savulescu_Claudiu_1997 a răspuns:

In opinia mea, trigonurile, sextilurile toate celelalte prostii ale astrologului sunt ABSURDE. cica are si un spiridus...Nu mai spun ca pe data de 17.04. 2012 "marea " astroloaga s-a inregistrat, a pus filmarea pe Favorit, mintind sute de oameni care vroiau sa sune la ea ca de fapt ea ar fi fost acolo. Consider ca femeie aceasta este un mare escroc. Ea doar se uita intr-un calculator. Fara acela, nu ar sti nici ascendenti, nici toate celelalte prostii. Plus ca scoate niste sunete ciudate si tace in timpul emisiunii.Intr-o seara a repetat nr de telefon de 43 ori! Tot zice : Ia sa vedem cine ne mai suna, le spune oamenilor sa dea tv-ul la minim.E penibil.

| Savulescu_Claudiu_1997 a răspuns:

Consider ca doamna astrolog nu merita aviz de functionare intrucat pacaleste lumea cu nimicuri si se crede atotstiutoare in ceea ce priveste viitorul. Habar nu are ceea ce inseamna viitor si de fapt ea "strica viitorul oamenilor" luandu-le foarte multi bani.

| Dim_Gabriel_1956 a răspuns:

Buna! Sunt Minerva undercover! Nu stiu de ce ma acuzati! Am spiridus, am telefon, sunt efectiv normala. Pana si mie mi se fura obiecte(telefoane).( dau vina pe spiridusi ca sa fie credibil). AAa. Bine ce se intampla Ah dar nu uitati sa sunati NUMAI la 0903160196!(nu la numere de telefon mobile). Pentru orice servicii astrologice, apelati NUMAI la mine, Minerva( nu URANIA), Astrologul Universului!