Mie mi-ar lua o jumatate de zi ca sa dau 80 de raspunsuri cate ai tu azi. Cand am terminat ziua pe primul loc au lipsit "greii", nu cred ca am avut mai mult de 60 de raspunsuri. Eu lucrez de acasa, urmaresc in timp real ce se intampla intr-un proiect si de asta am ceva timp. Dar daca e o problema cu proiectul, dispar.
Am incredere si tocmai de asta nu vad de ce i-as face un test de fidelitate.
Daca ii faci partenerei un test de fidelitate si isi da seama ce se intampla, ti-ai distrus relatia. Daca vede ca nu ai incredere in ea, isi pierde si ea incredere in tine. Increderea este intotdeauna in ambele sensuri, iar daca pare a fi intr-un singur sens este de fapt indiferenta.
A doua problema pe care am observat-o pe TPU este ca astfel de teste sunt concepute prost si interpretate prost.
Eu nu am nici unul Nu folosesc. Am parola ei, dar nu i-am umblat niciodata pe cont fara acordul ei. De fapt i-am umblat o singura data, cu ea alaturi, ca sa imi caut fostii colegi de liceu.
Nu I-am umblat niciodata prin geanta, prin calculator sau prin telefon. Nu am avut niciodata motive sa o suspectez. Intotdeauna daca spune ca este undeva acolo si este.
Cine vrea sa te fraiereasca, o face cu toate conturile tale. Are alte trei pe care tu nu le stii, si are o relatie pe fiecare cont In general simti omul si iti dai seama daca poti sau nu sa ai incredere.
Da am incredere in partenera si din moment ce am incredere nu am de ce sa fac un test.
Giulyana_Giuly_1991 întreabă:
MadaAwwr întreabă: