Unele dintre ele sunt de incredere si amabile, altele pot fi "daunatoare", trebuie sa ai grija cu acele persoane.
Nu.Traiesti ani de zile cu oamenii in casa, mananca la masa ta si tot nu stii ce e in mintea lor, daramite sa mai cred intr-o persoana pe care o cunosc pe un site de matrimoniale, spre exemplu... Poate am vazut prea multe filme si prea multe stiri cu infractori pe internet dar totusi nu pot avea incredere.
Nu intru pe chat-uri sau site-uri din astea
doar messenger, dar nici acolo nu dau accept asa usor.
Ei eu pe iubitul meu l-am cunoscut pe net suntem de 3 ani impreuna si suntem ok dar asta nu inseamna ca am incredere in cei de pe net
Eu sincer nu prea, dar cineva din lumea virtuala a avut incredere in mine si m-a primit in casa lui, ba chiar am inoptat la cineva care exact in ziua aceia ma cunoscuse personal
el a avut increde in mine
Depinde. Imi dau seama din raspunsuri ce caracter au. De obicei nu ma insel in catalogarea lor. In persoanele cu bun simt si prietenoase ma incred si vorbesc mereu cu ele. Celelalte care vad ca vorbesc urat si altele ori le sterg din lista ori vorbesc si cu ei dar numai cand e legat de un subiect specific.
Stejara, acum depinde de persoane... oricum, în general - nu pot avea încredere(deplină), într-un necunoscut; aşadar, de regulă - comunic, fireşte presupun că, e un pas spre a-mi cunoaşte persoana.
Nu poti avea incredere intr-o persoana daca nu o vezi fata in fata, si nu te uiti in ochii ei...raspuns NU!
Eu sunt o persoana prietenoasa, vorbareata si am incercat sa nu supar pe nimeni, si sa vorbesc deschis cu toata lumea!
am cativa prieteni dragi, prieteni "virtuali" cum ii numesc eu, vorbim, ne sfatuim, radem, povestim... dar incredere deplina nu exista intre noi!
am insa incredere deplina, intr-o persoana pe care am cunoscut-o aici pe TPU, nu ne-am intalnit (deocamdata) ne-am vazut cu ajutorul web-ului, si ne-am auzit la telefon, dar ne-am povestit lucruri care le aveam pe suflet si ne-am incurajat reciproc, ne-am fost alaturi asa...macar ascultandu-ne of-ul, fara a ne judeca, fara a reprosa...eu am incredere in acea persoana, si sper si ea sa simta la fel!
Andrutza eu sunt acela nu-i asa? doar stii ca ne-am aratat si cele mai ascunse parti anatomice ale corpului la web
, acum hai recunoaste
.