| remus a întrebat:

Aveti informatii sau semne ca se instaleaza primavara cat mai curand?

Răspuns Câştigător
| rodik a răspuns:

Cand o sa iasa primul ghiocel la mine, te anunt :-)

12 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Da, am citit in cafea de dimineata. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am citit pe net la starea vremii ca nu prea avem sanse de o primavara timpurie, fiindca ziua vor fi si cate 15 grade iar noapte vor atinge -10 grade, deci.Remus,mai asteapta cu gradinaritul un pic, sanatate multa si tot ce iti doresti!

| Deea a răspuns:

Nu chiar.La mine in Timisoara acum ningelaughing

| Dan a răspuns:

Nu, mai avem putin si o sa vina vara direct.Nu ai observat vremea cum este de un timp!

| remus explică:

Stejara, gradinaritul ca gradinaritul, imi este tare dor de pescuit la Dunare si liniste, multumesc de urari si raspunsuri tuturor, un week-end minunat sa aveti!

| Malvina24 a răspuns:

La mine de 2 saptamani au rasarit ghioceii in gradina(din cauza ca afara e cald, zapada s-a topit si soarele e sus) e putin frig dar vine primavara cat de curand!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea... dar de ce sa vina?confused, am sa-i scriu o scrisoare sa ramana acolo, ca ma cam enerveaza angry happy.

| psihox a răspuns:

Ai chef de joaca, jucausule patruped? Sa fii sanatos in interior si exterior. Scoate-ti cat mai des stapanul la plimbare. Spune-i sa-ti cumpere o minge si sa ti-o arunce la o oarecare distanta sa te alerge suficient, sa mananci bine si un somn odihnitor. Va cam asemanati in multe privinte. Cu bine.

| Barajag a răspuns:

Cum te-am anuntat ca a nins prima data, asa te voi anunta si cand vor inmuguri pomiibig grin

| remus explică:

Ursulika; multumesc, esti deosebita, chiar te rog sa-mi aduci la cunostinta... mai esti in tara? multa sanatate pruncului tau, tie si celor dragi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, n-avem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vin pasarele, infloresc flori, iese iarba firava, iedutii zburda pe cimpia verde si proaspata