Ma gandesc mai mult ca ma imbratiseaza in pat si ne f...em inainte de somn saruturi si scarpinat pe spate
Am avut o singură dată astfel de gânduri. Nu să mă gândesc la nuntă propriu - zis. Ci la inelul pe care să i-l iau și cum să o cer în căsătorie. Mi-a trecut de atunci...
Esti romantic tu asa, nu?
Ți se pare.
Idk, vreau un party cu rock, tort, pizza și bere. Fără biserica și alte rahaturi
Sper sa fiu mort cand o sa am parte de asa ceva, imi este destul ca voi arde in iad vesnic ca sunt ateu, tu vrei sa traiesc si iadul pe pamant si pe lumea de apoi, nu, nu visez, nu ma gandesc la basme de astea
Nuntă? Blleahh...Sunt șanse mari să îți nenorocești viața. Prefer să nu mă gândesc la ea până nu știu sigur că am găsit persoana potrivită pentru asta.
Poate mi-ai găsit-o tu înainte, că eu nu știu? Care e anul pe la tine, ne scrii din viitor? :)) Stai, dacă scriai din viitor nu mai aveai avatarul ăla ci
https://www.chesterwalls.info/chesterpics4/cannon.jpg
Cine ma? 9octombrie?
Nu-i treaba ta!
Eu glumeam oricum, nu stiu eu cu cine se incurca el, e treaba fiecaruia cu cine umbla si cu cine isi face viitorul.
Doamne Ajuta sa o gasesti
"Arsenalul meu se ridică"
Gaaay
O gaseste, ma propunea pe mine sa-i fiu nas la nunta, ca alta treaba nu am.
Nu e de mirare ca nici n-ai mirosit ceea ce am vrut eu sa zic... citesti printre randuri, sau ai ochelarii de cal trasi pe nas.
Nu e nici de mirare ca te-am prins cu rata-n gura
Nu e de mirare ca nu esti de bagat in seama, cu asa avatar si asa nume,, fii mai original.
Daca vrei sa avem vreodata discutii serioase si fara pic de mistocareala, nu imi mai da replici troll-iste.
Ce frumos, de ce nu?
Da! Mereu am visat la asta. ^_^
Intru eu si cu viitoare mireasa intr-o camera, ne asezam in fata la domnul/ doamna aia. Vorbeste ea ce vorbeste, raspundem amandoi cu,, da", ne sarutam si sal pa.
Nu e minunat? ^_^. Si da, am vorbit foarte serios. Doar cununia civila as vrea. Insa pacat ca o sa mor singur Ce femeie ar vrea doar asta?
Da. Eu într-o rochie albă, zâmbind drăcește la săracul, viitorul meu soț. Nu știe ce-l așteaptă
Incepe iadul pentru el a
Așa de rea par eu?
Nu nici vorba esti o floare rara, unicata sys
Vai, vai
Mie mi-ar plăcea să fie ceva într-un cadru restrâns, natural, cu oameni pe care chiar îi simt aproape de mine, fără persoane care să vină din obligație, fără tradiții prostești, fără manele, fără kitsch.
O nunta simpla, cu familia si prietenii, atat, nu o nunta din aia unde canta Jean de la Craiova sau Adi Tâmpitu'Minune si cu 1000 de invitati.
Mooooor, cica '' Adi Tampitu' Minune '', lesin
Da.Mama mea îmi zice că abia așteaptă să mă vadă mireasă.Eu când o să fiu mireasa o să îmi cumpăr o rochie albă de prințesă dar scurtă ca nu suport rochiile lungi.Ma împiedic în ele.Trebuie să mi se vadă picioarele.
Ritualul nuptial si-a pierdut toata insemnatatea. e ceva dezgustator de fals si cabotin in 99% din cazuri. niciodata nu mi-am dorit o nunta fix din cauza repulsiei pe care mi-o provoaca fiecare eveniment de genu'. daca o sa se intample, o sa o fac diferita, habar n-am cum.
Desi-mi doresc cat mai repede o familie pentru ca ador copiii, nunta mea nu mi-am inchipuit-o niciodata. :-? Interesanta intreabrea! Probabil va fi ceva restrans, un cadru intim, poate chiar genul ala de cort gigant undeva-n natura. Cam asa: http://imgur.com/a/gwYM4
http://imgur.com/a/VRdic
Si ceva in genul asta ma incanta maxim:
https://ro.pinterest.com/pin/368310075765322886/
Nu-mi plac evenimentele care exprima opulenta, exces. Niciodata nu mi-au placut. :)
Si eu ador copiii
Si eu sunt de aceeasi parere ca tine
Oricat de mult imi place de cineva nu voi face prostia sa ma leg pe viata de aceea persoana, pentru mine nu in asta consta o realatie.
Da. Prefer o nunta mica, dar totusi sa fie diferita de celelalte. Sa se respecte traditiile si cel mai important muzica de toate genurile, aproape.
Nu, eu n-o sa fac. Mi se pare ceva depasit si fara rost in ziua de azi. Nu mai inseamna ce insemna candva. Acum e doar un obicei care a supravietuit prea multe generatii, iar majoritatea il mentin din cauza presiunilor sociale.
Nunta nu e nici pe departe ceva definitoriu/marcant in viata.
Dar am o nunta in familie curand. Astea-s singurele la care mai merg. Pentru mancare si sa mai schimb doua vorbe (fiind in familie/rude/neamuri apropiate mai am cu cine).
In afara de faptul ca o petrecere mai grandioasa care mai reuneste in primul rand neamurile nu vad nimic interesant. Iar sa inviti straini prin obligatii/indatoriri ale altor rude sau parinti mi se pare de tot rahatul. Sau ca vino la nunta mea ca o sa vin la a ta. Poate nu fac, hai sictir
Nu, nu sunt preocupata de asta, si de ce as fi? Cand voi gasi „iubirea adevarata" sau prostii din astea, atunci ma voi gandii serios la chestia asta.
Prea devreme pentru o astfel de chestie. Căsătoria te leagă doar în scris, iar nunta este o adunătură de tradiții fără rost. În ansamblu e drăguț, dar pas.
Eu nu vreau nunta, cel putin nu o chestie clasica. Sunt sictirit de tziganie, filmez de vreo 10 ani...si m-am saturat de "obiceiuri" stupide...si babe nesatisfacute de ritualuri. Nuntile au devenit din pacate o chestiune comerciala pe banda, o metoda de a face bani si de a te maimutzari pentru a face invitatii fericiti. Eu vad ideea de nunta ca o chestiune pentru cuplu nu pentru distractia invitatilor. Sunt carotas, stiu
Imi place cum vorbesti, nici eu nu ma dau in vant.
Te sustin! Denisa e alaturi de parerea ta
anonim_4396 întreabă: