Da. Prefer o nunta mica, dar totusi sa fie diferita de celelalte. Sa se respecte traditiile si cel mai important muzica de toate genurile, aproape.
Eu nu vreau nunta, cel putin nu o chestie clasica. Sunt sictirit de tziganie, filmez de vreo 10 ani...si m-am saturat de "obiceiuri" stupide...si babe nesatisfacute de ritualuri. Nuntile au devenit din pacate o chestiune comerciala pe banda, o metoda de a face bani si de a te maimutzari pentru a face invitatii fericiti. Eu vad ideea de nunta ca o chestiune pentru cuplu nu pentru distractia invitatilor. Sunt carotas, stiu
Am avut o singură dată astfel de gânduri. Nu să mă gândesc la nuntă propriu - zis. Ci la inelul pe care să i-l iau și cum să o cer în căsătorie. Mi-a trecut de atunci...
Imi place cum vorbesti, nici eu nu ma dau in vant.
Te sustin! Denisa e alaturi de parerea ta
Da! Mereu am visat la asta. ^_^
Intru eu si cu viitoare mireasa intr-o camera, ne asezam in fata la domnul/ doamna aia. Vorbeste ea ce vorbeste, raspundem amandoi cu,, da", ne sarutam si sal pa.
Nu e minunat? ^_^. Si da, am vorbit foarte serios. Doar cununia civila as vrea. Insa pacat ca o sa mor singur Ce femeie ar vrea doar asta?
Nu, nu sunt preocupata de asta, si de ce as fi? Cand voi gasi „iubirea adevarata" sau prostii din astea, atunci ma voi gandii serios la chestia asta.
Mie mi-ar plăcea să fie ceva într-un cadru restrâns, natural, cu oameni pe care chiar îi simt aproape de mine, fără persoane care să vină din obligație, fără tradiții prostești, fără manele, fără kitsch.
O nunta simpla, cu familia si prietenii, atat, nu o nunta din aia unde canta Jean de la Craiova sau Adi Tâmpitu'Minune si cu 1000 de invitati.
Mooooor, cica '' Adi Tampitu' Minune '', lesin
anonim_4396 întreabă: