| DenisaNicoletaG a întrebat:

Aveti momente cand va ganditi cum vreti sa arate nunta voastra?
Vreau detalii... happy

45 răspunsuri:
| Andwta a răspuns:

Da. Prefer o nunta mica, dar totusi sa fie diferita de celelalte. Sa se respecte traditiile si cel mai important muzica de toate genurile, aproape.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nu nici vorba esti o floare rara, unicata sys

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Vai, vai kiss

| iar99Teo a răspuns:

Eu nu vreau nunta, cel putin nu o chestie clasica. Sunt sictirit de tziganie, filmez de vreo 10 ani...si m-am saturat de "obiceiuri" stupide...si babe nesatisfacute de ritualuri. Nuntile au devenit din pacate o chestiune comerciala pe banda, o metoda de a face bani si de a te maimutzari pentru a face invitatii fericiti. Eu vad ideea de nunta ca o chestiune pentru cuplu nu pentru distractia invitatilor. Sunt carotas, stiu happy

| Bacemi a răspuns:

Am avut o singură dată astfel de gânduri. Nu să mă gândesc la nuntă propriu - zis. Ci la inelul pe care să i-l iau și cum să o cer în căsătorie. Mi-a trecut de atunci...

| DenisaNicoletaG explică (pentru Bacemi):

Esti romantic tu asa, nu?

| Bacemi a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Ți se pare.

| DenisaNicoletaG explică (pentru iar99Teo):

Imi place cum vorbesti, nici eu nu ma dau in vant.
Te sustin! Denisa e alaturi de parerea ta laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Nemessys a răspuns:

Da! Mereu am visat la asta. ^_^
Intru eu si cu viitoare mireasa intr-o camera, ne asezam in fata la domnul/ doamna aia. Vorbeste ea ce vorbeste, raspundem amandoi cu,, da", ne sarutam si sal pa. happy

Nu e minunat? ^_^. Si da, am vorbit foarte serios. Doar cununia civila as vrea. Insa pacat ca o sa mor singur rolling on the floor Ce femeie ar vrea doar asta?

| annempx a răspuns:

Nu, nu sunt preocupata de asta, si de ce as fi? Cand voi gasi „iubirea adevarata" sau prostii din astea, atunci ma voi gandii serios la chestia asta.

| anamariarot a răspuns:

Mie mi-ar plăcea să fie ceva într-un cadru restrâns, natural, cu oameni pe care chiar îi simt aproape de mine, fără persoane care să vină din obligație, fără tradiții prostești, fără manele, fără kitsch.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

O nunta simpla, cu familia si prietenii, atat, nu o nunta din aia unde canta Jean de la Craiova sau Adi Tâmpitu'Minune si cu 1000 de invitati.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Doarunaltutilizator):

Mooooor, cica '' Adi Tampitu' Minune '', lesin rolling on the floor