Niciodata nu am cautat fericirea in lucrurile marete si nici in lucrurile materiale.
Lucrurile marunte, de zi cu zi, sunt cele care imi aduc pace si bucurie in suflet, sunt cele mai frumoase si mai importante din viata mea.
A fi sanatoasa, foarte buna la serviciu, a avea rezultate bune cu o clasa noua sau cu un elev nou (sunt profesoara), a reusi sa fac ceva cu adevarat valoros in profesia mea, imbratisarile oamenilor dragi din viata mea, un mic-dejun delicious si o cafea tare, impreuna cu o conversatie faina, de dimineata, in mijlocul familiei, o seara petrecuta in oras cu prietenele mele, un concert, o piesa de teatru, o carte foarte buna citita, un film interesant, o plimbare de seara in parc, admirand culorile superbe ale toamnei si bucurandu-ma de soarele bland de octombrie, joaca cu catelusa mea draga, un desert delicious pregatit pentru familie, ascultarea muzicii preferate sau un weekend la munte sunt doar cateva dintre lucrurile mari si mici care imi aduc satisfactie, implinire si fericire, in fiecare moment, al fiecarei zile din viata mea.
Eu nu cred ca exista fericirea, ma multumeste starea de normalitate in care nu ma doare nimic, nu sufar mi ok asa, fericirea e doar o iluzie a realitati false care vrea sa ne manipuleze de multe care sunt iluzi care ne tin in lanturiile sclaviei de catre cei 5% din populatia lumii care conduce lumea,ma multumeste un film de comedie, o piesa, cand ma trezesc dimineata, cand privesc cei dragi, cand vad ca nu am cancer etc cand reusesc in ceea ce imi propun
E imposibil sa fii fericit mereu,asa e. Dar e o stare pe care o poti avea mai des sau mai rar. E si o chestie de perceptie personala,eu ti-am pus, cred ca fericirea e ceva mai mult decat normalitatea. Normalitatea aia la care te-ai referit tu, e cea in care te situezi la mijloc, nici fericit, nici trist.
Normal că tind la ceva măreț pentru mine dar asta nu înseamnă că nu caut fericirea și în lucruri mărunte.
Fericirea poate să arate și așa:
http://danieladumitrescu.blogspot.ro/......i-asa.html
:)
10Anonim01 întreabă:
VrRos780 întreabă:
LisaJulie întreabă: