Ɔɛ Ƭɛ ƲιƬι βωα? :]]
Ƶιcι cαм ғιтƨɛ! Ƭɛ αƨcʋℓт αтɛит. Ɔнιαя cяɛʓι cα`мι ραƨα?
Ƥαρʋƨнα Ƭнα Ғяαιɛяɛ`
ѦƖƧƧтιզʋɛ Ғσяɛʌɛя`
ƤιƬƨιƤσαИcα ИɛѴɛя`. Ɔɛяʋℓ тĦαʋ ҒσяɛѴɛя :ϰ
Ƥяιитƨɛƨα Ƭнα βωαα`:*
Fundaaaa`?
De ce vrei sa ai nume de "fite"? sa dai in pitipongeala? nu cred ca ti-ar place sa ajungi pe pitzipoanca.org dar daca mai continui asa, nu mai ai mult pana te vedem acolo. fara suparare. cu buze umflate, cu expresia "fata" cu nu stiu ce impopotonaturi. [nu stiu daca si tu te folosesti de astea, dar de buzele alea umflate cu siguranta]. cred ca esti frumoasa si asa simpla, nu trebuie sa te iei dupa feşăn ca sa fii celebra...
Uite tu nu`s pitsipoanca ok? nu am jignit pe niemni. sunt noua pe aici pana mea nu stiu multe dar na... am vrut doar un ajuror intelegi? nu sa ma faceti voi pitipoanca sua nu stiu ce
Ia lasatio in pana mea in pace..In plus ea nu a jignit, poate nici tu @andrada dar totusi... site`ul asta e facut pentru toti fitosii, cocalarii, manelistii rockerii si chiar emo bine?eu am ajutat`o.si uite acum mia folosit o idee "ƤιƬƨιƤσαИcα ИɛѴɛя`. Ɔɛяʋℓ тĦαʋ ҒσяɛѴɛя" si ma bucursi e doar asa la vrajeala cu "fite"
Mersi MISStiqueAldutsSs, esti o dulce! :* In fine nu conteaza ce zic ele nu ma intereseaza, dar na se mai gaseste cate una care se crede mai superioara sa comenteze in fine.
Stiu cum e ma! v Dasta si tiam luat apararea daca pui o intrebare incep sa se dea super tari... dar nu sunt si sa bage raspunsuri la caterinca nu merita sa-ti bati capul cu din astia vezi ca tiam trimis cerere de prietenie oe hi5 ma cheama ♫♫☻¤™Ѵσɢʋɛ¤☻♫♫ si id tau nu merge sa il bag in lista
Draga mea nu team facut pitipoanca.am zis ca daca o sa o continui asa, o sa devii una.mai intai invata sa citesti si sa intelegi exact ce am scris, nu sa interpretezi dupa bunul tau plac.mersi pentru stupidu` si nefolositoru`, asta nu ma ridica nici nu ma coboara. oricum esti o scumpa:*e clar ca, in ziua de azi se vede cu ochiul chiar intre deschis ca nu ai ce discuta cu copiii "fitsosi". pa Fathă
Auzi mami numai imi zice ftata ca nu halesc am nume nu`mi zici pe nume numai imi zice nimci papusa
ok?
si na. sunt noua. si d eobicei sunt multe care se cred ca tine mai superioare si na oricum nu ma intereseaza
Ia hi5 meu http://deewtzasweetgirl.hi5.com imi trimiti solicitare si ne dam id la comm ca aici.neah:-j
Mai terminati...kidutsu:X e noua, si vrea nume` pentru hi5 la moda...cu fite,asta caut si eu,da` asta nu inseamna ca`s pitsi sau altceva, andrada daca tuu` nu ai ce face, du-te la cratitsaa ca`tsi sta bine