Da, eu cred ca am o imaginatie bogata, mai ales in visuri. Intotdeauna imi imaginez lucruri care niciodata nu s-ar putea intampla, si totusi sunt atat de frumoase...deci e clar ca imaginatia mea ma poate duce si unde vreau, si unde nu vreau...
Pana...departe.
Dar nu imi folosesc imaginatia aiurea... mintind sau inventand lucruri... o folosesc in compuneri...desene.
Momentan imaginatia mea a ajuns doar pana prin alte galaxii...nu stiu pana unde mai vrea sa meargaaa
O singura data am ajuns in al 9-lea cer, am vazut stele verzi si m-am trezit la realitate.
Pana unde ceva o forta mare imi da una, cum sa explic parca ceva ma intoarce si imi zice e prea mult pentru tine.sa fiu mai explicit ma gandesc daca dumnezeu este creatorul nostru atunci cine la creat pe dumnezeu cum e posibil ca dumnezeu sa fie din totdeauna
Imaginatia mea
Numai profa de romana stie ce pot face cu un morman de foi albe si o duzina de pixuri
Daca ai sti pana unde ma duce imaginatia mea si cum o folosesc ai ramane uimita ...
bine... o mai folosesc si la scoala da ala e scop nobil ca trebuie sa iau nota mare macar la literatura
@enigma in privinta ta sunt sigura
@bro stiu stiu stiu, nu trebui sa mentionezi