| imiplacemov a întrebat:

Aveti o relatie? Daca da, decat timp si cum v.ati cunoscut? love struck

7 răspunsuri:
| (0$t!n@ a răspuns:

Nu si nici nu-mi trebuie "de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare?"

| paramore a răspuns:

Eu amlove struckne-am cunoscut acum 3ani, aici in italia, am fost amici un timp pe urma el mi-a propus sa fim impreunasmugla inceput nu prea vroiam, nu stiu ce, dar pn la urma am zis "hai sa incercam"...si de atunci au treqt 2aniwinkingbineinteles, cu bune si cu rele dar asa e dragostea, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, suntem de 2 ani impreuna, doar ca acum suntem pe ultima suta de metri sad ne-am cunoscut pe net si apoi ne-am intalnit si am fost fericiti doar ca el acum este in italia si eu in romania si soarta s-a pus impotriva noastra sad

| tania77 a răspuns:

Da am o relatie, cu toate ca nu suntem casatoriti, noi ne consideram o familie, suntem impreuna de 10 ani. Am trecut prin multe momente grele dar le-am depasit, ne-am cunoscut la locul de munca, nu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, mai mult prieteni, asta pana mi-a marturist ca el vroia sa fim ceva mult mai mult decat amici (colegi)am incercat si a meritat, nu imi pare rau.

| dannys a răspuns:

Da.De 14 ani suntem impreuna si ne-am cunoscut la scoala.

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Am fost initial cu fratele lui, mai apoi dupa 1 an, de ziua lui am hotarat sa incercam, chiar daca el era destul de nesigur dat fiind ca e cu 4 ani mai mare si iata-ne azi, impreuna de 1 an si 7 luni happy

| SweetPrinces a răspuns:

De aproape 4 ani suntem impreuna, ne-am cunoscut la disco si din seara aceea am ramas impreuna happy happy