Din moment ce persoana respectiva a luat aceasta decizie de a ma ignora de ce sa ma milogesc obsesiv de ea? fiecare are dreptul sa te ignore, ignor pe cine ma ignora e dreptul lui sa faca asta si dreptul meu, nu te nasti sa traiesti /placi tuturor, important e sa fi impacat cu tine insati
Astea cu ignoratul sunt momente. Adica a existat un motiv pentru asta. Oarecum.
Ce s-a mai intamplat acum?
Încerc să aflu de ce face asta dacă nu ştiu motivul şi apoi dacă mi se pare că am greşit cu ceva încerc să remediez cumva situaţia, dacă pur şi simplu nu mă suportă, atunci da, voi ignora şi eu acea persoană.Nu pot să mă agăţ de cineva care nu mă vrea în preajma sa.
E intr-un fel o imaturitate, dar de ce nu?
Imi place sa ii platesc cu aceeasi moneda si inzecit!
Nici intr-un caz nu mi-as amesteca viata in mizeria asta de politica, prefer sa fiu doar un simplu cetatean.
Dacă o persoană mă ignoră și într-un final ajungem să nu mai vorbim, după care, ipotetic, s-ar întoarce, n-ar mai avea la cine.
Nu aș continua să vorbesc niciodată cu o persoană care-mi dă motive să plec.
De ce mereu deviez? Fml
Oricum, în general vorbind, nu plătesc cu aceași monedă, prefer să ignor.
Pai daca o persoana anume te ignora tu de ce ai baga-o in seama? poate face asta din motivul ca nu te place, pana la urma nu toti pe care ii cunosti o sa te placa, nimeni nu e perfect.
Nu toata lumea e microbista, dar nu era era ideea asta, am vazut cativa oameni din politica interesati de fotbalul de la noi, dar fotbalul de la noi e in moarte clinica de cativa ani, numai petarde.
Asta chiar nu stiu. Poate e fanul unei echipe din Germania, el avand origini nemtesti.
Nu se mai investeste in liga din Romania de multi ani, inainte era mai frumos fotbalul, nu doar in liga 1, dar si in toata Europa, unde erau echipe superbe, mai clasice. Acum arabii au pus stapanire pe fotbal, ceea ce este trist.