Wow Puteam sa jur ca m-ai descris pe mine
Exact asa sunt eu Nu suport sa fiu murdara si chiar daca nu sunt, nu ma simt bine pana nu ma spal
Igena este foarte importanta Asa ca dupa parerea mea nu exagerezi
Facem pariu ca esti in zodia fecioara?
Asa sunt si eu . Eu ma spal pe maini, dupa ce : pun mana pe telecomanda, telefon, o carte, mouse, cand mananc nu se mai pune problema. Asa imi zice si mie mama, ca-s cam obsedata, dar nu pot, nu ma simt bine, pana nu simt eu ca "inlatur toti microbii" . Am si un gel special, cu care imi dau pe mani -fara microbi-.
Crede-ma, cu obsesia asta am ajuns pana si la doctorul dermatolog. Pe maini, mi s-a inasprit pielea, si am facut un fel de ciuperca. Cu ajutorul unei creme, mi-a trecut, insa am ramas cu-o sensibilitate. De fiecare data primavara si toamna imi apare "porcaria" asta. Ma ustura si, ajunge pana sa-mi crape pielea.
Ce sa mai, mi-am facut-o cu mana mea.
Asta nu este o obsesie si eu fac acelasi lucru, cred ca obsedati sunt cei care nu ies in locuri publice de frica virusilor, cei catre nu-si duc copii la scola din aceleasi motive etc.
Esti ca si Monk Eu am mania ordinii si curateniei in casa, tot timpul am de adunat dupa ceilali, care sunt fff dezordonati si mor cand vad cum isi arunca lucrurile prin casa.
Si eu ma spal pe maini foarte des si de aceea cand ies din casa am mereu gelul antibacterian la mine.
AndrewTate7789 întreabă: