| Arakiss a întrebat:

Aveti pareri despre incidentul dintre Will Smith si Criss Rock de la Oscar?

24 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Will a râs la gluma lui Chris Rock.
Apoi s-a uitat spre Jada, a văzut că a deranjat-o gluma și s-a ridicat și l-a pălmuit pe Chris.
Ce concluzie poți trage?
Ouăle lui Will Smith nu sunt la el. Sunt la ea.
La Jada Smith.

| Dismally a răspuns:

N-am nici o parere, asa se intampla cand urca doua maimute pe scena si nu are legatura cu culoarea lor ci cu comportamentul. O gluma de tot rahatul si un raspuns similar de la Will Smith.

| 1997onur a răspuns:

Nu mam așteptat niciodată sa facă una ca asta niciodată nu mi-am închipuit imaginat sau gândit puțin măcar ca vreodată o sa facă una ca asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Făcătură. Cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trist.
Will Smith e un barbat a carui sotie il face sa arate ca un pampalau in public nefacand un secret din faptul ca obisnuieste sa faca sex cu alti barbati.
La gluma lui Chris Rock prima lui reactie a fost sa rada. In acelasi timp nevasta-sa isi dadea ochii peste cap. Cand s-a uitat la ea probabil s-a simtit rusinat. Cred ca nevasta-sa e abuziva cu el.
Palma aceea cred ca e rabufnirea unui om umilit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o gluma nepotrivita si o reactie nepotrivita(si din partea lui Jada, si din partea lui Will).

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce "nepotrivita"? Si daca a fost nepotrivita de ce reactia (ochii dati peste cap) a fost nepotrivita?

Pentru ca nu a fost alegerea ei sa se tunda asa, iar remarca ar fi putut sa-i creeze un disconfort. Nu sunt fana a glumelor legate de aspectul oamenilor ca urmare a unor boli.
Iar reactia ei a fost nepotrivita pentru ca in public, mai ales in cadrul unui eveniment de o asemenea anvergura, nu arati cand te deranjeaza ceva. Iti pastrezi zambetul pe buze si nu-l determini pe sotul tau sa se duca sa pocneasca lumea.
Si Will "a inselat-o" pe Jada. Asta daca poti vorbi de inselat din moment ce ei aveau un open marriage. De ce spui ca ea il face sa arate ca un pampalau?

E o persoana cunoscuta si era la un eveniment la care se obisnuieste sa se faca glume pe seama persoanelor cunoscute. Gluma despre ea fost o gluma inocenta. A comparat-o cu o tipa dintr-un film de actiune, nu cu Gollum. E aiurea sa te simti jignit de asa ceva.
"Iar reactia ei a fost nepotrivita pentru ca in public, mai ales in cadrul unui eveniment de o asemenea anvergura, nu arati cand te deranjeaza ceva. Iti pastrezi zambetul pe buze"
Nu prea mai e un eveniment de anvergura si nu cred ca e neaparat gresit sa arati in public ca te deranjeaza ceva.
"nu-l determini pe sotul tau sa se duca sa pocneasca lumea"
In nicio situatie? Nu ca in alte situatii pocnirea ar trebui sa fie determinata de sotie.
"De ce spui ca ea il face sa arate ca un pampalau?"
Deci problema ta e cu "ea il face"? Nu cu ce am spus despre el?
Pentru ca face sex cu alti barbati si mai admite asta si in public. Un barbat nu ar trebui sa accepte asa ceva. Si din ce am vazut nu cred ca e ceva ce nu il deranjeaza.

" E aiurea sa te simti jignit de asa ceva."
Poate pentru tine. Eu pot s-o inteleg. Nu te simti neaparat jignit, dar te poti simti inconfortabil.
" Nu prea mai e un eveniment de anvergura"
Da, dar totusi nu e vorba de un concert in parc, ci de Premiile Oscar.
" nu cred ca e neaparat gresit sa arati in public ca te deranjeaza ceva."
Poate ca nu. Eu cred ca e preferabil sa nu arati prea multe emotii in public sau intr-un cadru oficial. In general de fapt.
" In nicio situatie?"
Daca Rock ar fi lovit-o pe Jada, atunci da, si Smith ar fi fost indreptatit sa reactioneze asa cum a reactionat. In rest nu apreciez violenta asta nascuta dintr-un exces de testosteron.
" Deci problema ta e cu "ea il face"? Nu cu ce am spus despre el?"
Poti sa crezi ce vrei despre el. Nu inteleg insa de ce ai spune ca ea il face sa para asa.
Tot folosesti pluralul, "alti barbati".Nu sunt familiara decat cu o singura relatie extraconjugala de a ei. Si oricum, si Will a facut sex cu altele.Crezi ca o femeie ar trebuie sa accepte asa ceva, dar un barbat nu?
Din ce am vazut eu Will nu era strain de activitatile extraconjugale ale sotiei sale. Si nici nu pot sa spun ca le dezaproba. Aveau/au o relatie deschisa.

"Eu pot s-o inteleg."
Imi pare rau sa aflu ca chelesti. Poate gasesti putina consolare in faptul ca n-aveai oricum un par frumos de la natura.
"Nu te simti neaparat jignit, dar te poti simti inconfortabil."
Trebuie sa fii nerezonabil de sensibil sa te simti inconfortabil din asa ceva.
"Daca Rock ar fi lovit-o pe Jada, atunci da, si Smith ar fi fost indreptatit sa reactioneze asa cum a reactionat."
Dar daca ar fi apucat-o de fund crezi ca ar fi fost indreptatit sa reactioneze asa cum a reactionat?
"In rest nu apreciez violenta asta nascuta dintr-un exces de testosteron."
Interesanta formulare. Ce vrei sa spui, mai exact?
"Poti sa crezi ce vrei despre el."
Cred ce vad, nu ce vreau. Dar ala nu a fost cel mai potrivit cuvant. Ce aveam in minte era "cuckold".
"Nu inteleg insa de ce ai spune ca ea il face sa para asa."
Am zis ca il face sa arate, nu sa para. Motivul e ca face sex cu alti tipi...
"Nu sunt familiara decat cu o singura relatie extraconjugala de a ei."
Asta nu inseamna ca nu au existat. De ce crezi ca aveau o relatie deschisa?
"Crezi ca o femeie ar trebuie sa accepte asa ceva, dar un barbat nu?"
Nu.
"Din ce am vazut eu Will nu era strain de activitatile extraconjugale ale sotiei sale. Si nici nu pot sa spun ca le dezaproba."
Am vazut mai demult putin dintr-un videoclip cu ei in care ea ii vorbea despre o activitate extraconjugala de-a ei. Se vedea pe fata lui cat de mult ii placea ca au o relatie deschisa.

" Imi pare rau sa aflu ca chelesti. Poate gasesti putina consolare in faptul ca n-aveai oricum un par frumos de la natura."
Am empatie, nu chelesc. Dar daca totusi as cheli, as gasi suficienta consolare in faptul ca putea sa fie si mai rau: puteam sa fiu blonda.
" Trebuie sa fii nerezonabil de sensibil sa te simti inconfortabil din asa ceva."
Nu cred ca poti fi sensibil intr-o maniera rezonabila. Si nu e vorba de sensibilitate. Daca tu ai fi in situatia in care o boala sa-ti provoace o modificare negativa in aspectul tau fizic si alta persoana ar face o gluma pe seama acelei modificari nu cred ca ai mai considera-o amuzanta.
" Dar daca ar fi apucat-o de fund crezi ca ar fi fost indreptatit sa reactioneze asa cum a reactionat?"
Poate ar fi fost indreptatit, dar nu cred ca asta ar fi fost cea mai buna solutie. Ti-am zis ca nu-mi place violenta. Cu toate ca poate fi placut(pentru Jada) sa stii ca tipul de langa tine e capabil si dispus sa te "protejeze".
" Interesanta formulare. Ce vrei sa spui, mai exact?"
Vreau sa spun ca Will a facut ceea ce a facut ca sa-i faca pe plac sotiei sale. Si sa arate eventual ca e el mai tare ca Chris si nu permite unui alt barbat sa se ia de ce e "al lui".
" Ce aveam in minte era "cuckold"."
Bine, dar termenul asta ar fi fost potrivit daca Jada facea sex cu alti barbati si sotul ei ramanea acasa sa spele vasele. Cat timp si el facea sex cu alte tipe nu prea merge.
" Motivul e ca face sex cu alti tipi..."
Si el cu alte tipe.
" De ce crezi ca aveau o relatie deschisa?"
Mi se pare ca a spus Will la un moment dat ca relatia lor nu mai mergea din cauza ca o casatorie conventionala nu era pentru ei.
" Nu"
Ma bucur.
" Am vazut mai demult putin dintr-un videoclip cu ei in care ea ii vorbea despre o activitate extraconjugala de-a ei. Se vedea pe fata lui cat de mult ii placea ca au o relatie deschisa"
Will a spus candva ca avea o fantezie de a calatori prin lume cu mai multe tipe si ca o casatorie deschisa i-ar putea oferi sansa sa faca ceva similar.
Ai spus ca Jada ar fi abuziva cu Will. Pe langa improbabilitatea statistica, din ce am vazut eu Will isi impune dorintele si Jada se conformeaza. Casatoria lor era una nefericita pentru amandoi.

"Am empatie, nu chelesc."
Hm, da, asta nu mi-a trecut prin minte. Multa empatie e tipica indivizilor cu cervix. Trebuia sa ma gandesc ca despre empatie e vorba la tine avand in vedere ca e o trasatura prezenta la majoritatea dintre voi.
"Daca tu ai fi in situatia in care o boala sa-ti provoace o modificare negativa in aspectul tau fizic si alta persoana ar face o gluma pe seama acelei modificari nu cred ca ai mai considera-o amuzanta."
As considera-o amuzanta daca ar fi amuzanta.
"Poate ar fi fost indreptatit, dar nu cred ca asta ar fi fost cea mai buna solutie."
Credeam ca o sa spui ca nevasta-sa nu ii apartine si chestii de felul asta.
Nu stiu ce crezi tu ca ar fi o "solutie".
"Ti-am zis ca nu-mi place violenta."
Cateodata o impune situatia.
"Cu toate ca poate fi placut(pentru Jada) sa stii ca tipul de langa tine e capabil si dispus sa te "protejeze"."
Nu stiu de ce ai tinut sa adaugi ghilimelele.
"Si sa arate eventual ca e el mai tare ca Chris si nu permite unui alt barbat sa se ia de ce e "al lui"."
Adica oricine poate sa faca orice dpdv sexual cu ce e "al lui'', dar sa faci o comparatie care nu e deloc menita sa o faca sa arate rau e prea mult. E absurd. Nu cred.
"Bine, dar termenul asta ar fi fost potrivit daca Jada facea sex cu alti barbati si sotul ei ramanea acasa sa spele vasele. Cat timp si el facea sex cu alte tipe nu prea merge."
Stii si tu ce inseamna si ca e foarte potrivit...
"Mi se pare ca a spus Will la un moment dat ca relatia lor nu mai mergea din cauza ca o casatorie conventionala nu era pentru ei."
Altul era scopul intrebarii.
Aveau o relatie deschisa ca sa faca sex cu alti oameni. Normal ca a existat mai mult de o singura relatie extraconjugala din partea ei.
"Will a spus candva ca avea o fantezie de a calatori prin lume cu mai multe tipe si ca o casatorie deschisa i-ar putea oferi sansa sa faca ceva similar."
Cum de stii atat de multe despre ei?
"Ai spus ca Jada ar fi abuziva cu Will. Pe langa improbabilitatea statistica"
Nu ma referam la abuz fizic.
"din ce am vazut eu Will isi impune dorintele si Jada se conformeaza."
Eu am vazut putin din red table talk-ul lor. Nu stiu ce ai vazut tu de ai ajuns la concluzia asta.

"Hm, da, asta nu mi-a trecut prin minte."
Merei crezi ce e mai rau despre mine…
"Multa empatie e tipica indivizilor cu cervix. "
Am zambit.
"Trebuia sa ma gandesc ca despre empatie e vorba la tine avand in vedere ca e o trasatura prezenta la majoritatea dintre voi."
Nu stiu ce te face sa crezi ca o trasatura prezenta la majoritate ar fi prezenta si la mine.
"As considera-o amuzanta daca ar fi amuzanta."
Sunt convinsa.
"Credeam ca o sa spui ca nevasta-sa nu ii apartine si chestii de felul asta."
Am uitat cat de bine ma cunosti.
"Nu stiu ce crezi tu ca ar fi o "solutie"."
Orice nu implica violenta fizica.
"Cateodata o impune situatia."
Da, dar nu in scenariul descris de tine nu stiu daca o impune.
"Nu stiu de ce ai tinut sa adaugi ghilimelele."
Ca sa nu crezi ca femeile au nevoie de protectia barbatilor.
"Adica oricine poate sa faca orice dpdv sexual cu ce e "al lui'', dar sa faci o comparatie care nu e deloc menita sa o faca sa arate rau e prea mult. E absurd. "
Nu, nu poate sa faca oricine orice dpdv sexual cu sotia lui.
"Stii si tu ce inseamna si ca e foarte potrivit."
Stiu ce inseamna si nu e potrivit intr-o relatie deschisa.
"cu alti oameni. Normal ca a existat mai mult de o singura relatie extraconjugala din partea ei."
Da, dar nu publice.
"Cum de stii atat de multe despre ei?"
Am vazut un interviu cu el pentru GQ. Si partial red table talk-ul. Si retin usor chestii.
"Nu ma referam la abuz fizic."
Evident, dar si cel emotional e la fel de improbabil din partea unei femei.

"Merei crezi ce e mai rau despre mine…"
Nu chiar mereu...
"Am zambit."
Ma bucur sa aflu ca te-am facut sa zambesti. Ar trebui s-o faci mai des.
"Nu stiu ce te face sa crezi ca o trasatura prezenta la majoritate ar fi prezenta si la mine."
De ce n-ar fi si la tine?
"Orice nu implica violenta fizica."
Da, sunt sigur ca daca o sa te pipaie vreodata un strain o sa apreciezi si o sa te excite daca reactia sotului tau va fi sa ii tina un discurs respectivului despre cat de urat a fost ce a facut.
"Da, dar nu in scenariul descris de tine nu stiu daca o impune."
O impune. Te asigur eu.
"Ca sa nu crezi ca femeile au nevoie de protectia barbatilor."
In anumite situatii au.
"Nu, nu poate sa faca oricine orice dpdv sexual cu sotia lui."
Sigur, nu poate nimeni s-o violeze sau sa faca ceva cu care ea nu e de acord. In rest, oricine poate sa faca orice cu ce e "al lui". Tot absurd ramane.
"Stiu ce inseamna si nu e potrivit intr-o relatie deschisa."
Sigur ca e.
"Da, dar nu publice."
Nu conteaza asta.

"Nu chiar mereu..."
In majoritatea timpului…
" Ar trebui s-o faci mai des."
De ce?
" De ce n-ar fi si la tine?"
De ce ar fi?
" Da, sunt sigur ca daca o sa te pipaie vreodata un strain o sa apreciezi si o sa te excite daca reactia sotului tau va fi sa ii tina un discurs respectivului despre cat de urat a fost ce a facut."
Nu, o sa ma excite daca ar reactiona cum a reactionat si Will. De asta ti-am spus ca si sotiei lui Will i-ar fi placut intr-o situatie similara. Asta nu inseamna ca apreciez violenta.
" O impune. Te asigur eu."
Daca ma asiguri tu nu stiu cum as mai putea sa te contrazic.
" In anumite situatii au."
Situatii cauzate tot de barbati.
" Sigur, nu poate nimeni s-o violeze sau sa faca ceva cu care ea nu e de acord. In rest, oricine poate sa faca orice cu ce e "al lui". Tot absurd ramane."
Bine, am inteles ca nu iti plac relatiile deschise. Nici mie. Toti unii oameni au si sunt fericiti. Pentru ei nu e absurd.
" Sigur ca e."
Nu e.

"De ce?"
S-au scris multe articole despre asta. Voiam sa vad ce o sa spui.
"De ce ar fi?"
Pentru ca esti si tu o tipa obisnuita. Acum e randul tau sa raspunzi.
"Daca ma asiguri tu nu stiu cum as mai putea sa te contrazic."
Bine. Ce reactie ai vrea tu sa vezi intr-o situatie ca cea despre care am vorbit eu si care te implica pe tine?
"Situatii cauzate tot de barbati."
Da... si?
"Bine, am inteles ca nu iti plac relatiile deschise. Nici mie. Toti unii oameni au si sunt fericiti. Pentru ei nu e absurd."
Nu despre asta era vorba, ca nu-mi plac mie.
"Nu e."
Este.

" Pentru ca esti si tu o tipa obisnuita."
Crezi?
" Acum e randul tau sa raspunzi."
Pentru ca nu sunt o tipa obisnuita. Si nu ma caracterizeaza empatia.
" Ce reactie ai vrea tu sa vezi intr-o situatie ca cea despre care am vorbit eu si care te implica pe tine?"
O reactie similara cu cea a lui Will. Nu pot sa spun ca nu m-as simti bine sa vad ca un tip pocneste pe altcineva ca sa ma protejeze. Sentimentul ala placut ar depasi reticenta fata de violenta. Asta nu inseamna ca acel gest de violenta a fost necesar sau ca nu putea fi evitat.
" Da... si?"
Si daca barbatii nu ar mai cauza situatii periculoase pentru femei atunci femeile nu ar mai avea nevoie de protectia barbatilor. Iar Jada putea sa-i raspunda singura lui Chris. Nu avea nevoie de protectia lui Will.
" Nu despre asta era vorba, ca nu-mi plac mie."
Atunci din perspectiva cui spui ca e absurd?

"Crezi?"
Nu, am zis-o doar asa pentru ca stiam ca n-o sa-ti placa.
"Pentru ca nu sunt o tipa obisnuita."
Sigur. Tu esti speciala.
"Si nu ma caracterizeaza empatia."
Pacat.
"Asta nu inseamna ca acel gest de violenta a fost necesar sau ca nu putea fi evitat."
A fost necesar si nu putea fi evitat.
"Atunci din perspectiva cui spui ca e absurd?"
Un tip care permite altor tipi sa se atinga de sotia lui e clar ca nu se gandeste la ea ca la ceva "al lui". Sau poate gandeste asa dar din cine stie ce motive suporta ideea. Mi se pare absurd sa crezi ca prin reactia lui a vrut sa arate ca "nu permite unui alt barbat sa se ia de ce e "al lui"" pentru ca nu s-a luat nimeni de ea si pentru ca el permite altor tipi sa faca ce vor cu ce e "al lui".
Cum mai merge cu facultatea?

" Nu, am zis-o doar asa pentru ca stiam ca n-o sa-ti placa."
Da, stiam. Acel "Crezi?" era mai mult retoric.
" Sigur. Tu esti speciala."
Stiu, doar sunt bruneta. Dar e mereu placut sa primesc confirmari, mai ales venind de la tine.
" Pacat"
Deloc.
" A fost necesar si nu putea fi evitat"
Bine.
" Un tip care permite altor tipi sa se atinga de sotia lui e clar ca nu se gandeste la ea ca la ceva "al lui"."
Nu o vede ca pe proprietatea lui si nu considera ca e fizic legata de el, dar presupun ca tine la ea si o considera "a lui" dpdv al unei legaturi emotionale, pe care Jada nu o impartaseste cu toti tipii cu care se culca.
A fost suficient pentru el sa vada ca sotiei lui nu-i convine si a simtit ca e de datoria lui sa actioneze in consecinta. Daca o femeie ar fi facut aceeasi gluma nu cred ca Will ar fi intervenit in niciun fel, nici verbal.
" Cum mai merge cu facultatea?"
Mi se pare absurd sa-ti raspund la intrebarea asta in conditiile in care tu nu crezi ca eu as merge la vreo facultate.

"Stiu, doar sunt bruneta."
Da, asta nu e ceva ce vezi peste tot.
"Mi se pare absurd sa-ti raspund la intrebarea asta in conditiile in care tu nu crezi ca eu as merge la vreo facultate."
Cred ca mergi la o facultate.

" Cred ca mergi la o facultate."
E un progres.
Si merge bine.

| Crescent a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Parca a fost tot pentru spectacol

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crescent):

Nu a fost.
Will Smith palmuindu-l e Chris Rock a facut ca evenimentul sa fie despre Will Smith palmuindu-l pe Chris Rock, nu despre filme sau despre cum guvernatorul Floridei e un om foarte rau pentru ca a interzis indoctrinarea copiiilor cu lgbtism care nu-si are locul la scoala.
Nu are sens sa fie ceva planuit.