Ma mandresc si eu cu una bucata prieten de suflet care il cunosc de un deceniu
Nu stiu cum naiba suntem asa buni prieteni ca uneori ne intelegem ca soarecele si pisica.
Daa
Si am bucura enorm asta.Am avut o perioada in care incepusem sa cred ca nu mai exista asa ceva Dar acum m-am convins ca exista Se gasesc mai rar dar exista!
Pai in ziua de azi nu mai stii cine ti-e prieten cu adevarat si cine nu... E plina lumea de ipocrizie. Si nu cred ca am prieteni adevarati. De ce? Pentru ca nici eu nu sunt un prieten foarte bun. am si eu hibele mele, unele foarte mari.
Da, @stejara este un prieten in care am cea mai mare incredere, fata de prieteni care ii cunosc de atatia ani...
In sfarsit, a pus cineva si intrebarea asta! dianna sunt de acord cu tine scumpo, Prieteni adevarati, da fix, unde mai gasesti asa ceva in ziua de azi? Nici cei care ai crezi prieteni, asa, obisnuiti, te lasa balta, ba te si trag pe sfoara. Ce sa mai vorbim de prieteni,, adevarati"? e ca si cum ai cauta un mamut
NU! Desi mi-ar fi placut enorm. Dar decat sa`mi gasesc prieteni care ma mint sau pentru cine stie ce ajutor mai bine lipsa.
Pai cum se spune, prietenii la nevoie se cunosc.Am o colega, dar nu ne spunem toate secretele, dar, daca am nevoie de ea, ma ajuta si o ajut.Mai am o prietena si ne spunem toate secretele, eu o ajut dar ea nu ma ajuta...mai am una care nu e cu mine in clasa si m-a ajutat mereu (cand nu stiam ceva la computer)si ne sunem secrete.Mai putine avand in vedere ca nu ne intalnim prea des.
Da am
ne cunoastem de 4 ani si suntem nedespartite si ne ajutam oricand avem nevoie
deci...
prietenia adevarata exista