| monicaaa17 a întrebat:

Aveti prieteni/prietene de sex opus? Cum păstrați prietenia la nivelul de "prietenie"? Nu va simțiți atrasi sexual?

40 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

"Diferenta de mentalitate e mare? Da, se vede după avatarul tau."

Daca taceai...filosoafa ramaneai. S-a si gasit cine sa comenteze de poze de profil, cu d-astea nici copilele de 15 ani nu se mai afiseaza ca e prea 'cringe'. Cat despre poza mea e un tablou pictat de cineva, mi l-a facut cadou,, e talent pur, fac pariu ca daca te pun sa desenezi un copac ti se rupe creionul.

E greu cu mine in dispute de genul, eu zic sa nu te aventurezi prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Ți-as zice ca zicala asta e valabilă si pentru tine, dar nu poți rămâne ceva ce n-ai fost niciodată.
Diferenta e ca eu nu am o obsesie pentru trandafiri si nici nu pretind ca iubesc trandafirii sau trăiesc ca sa-i văd înflorind.Tu cam asa spui despre echipa ta preferata.
Oricum, mie îmi place mesajul transmis de poza.Tu nu prea poți spune asta.
Ce legatura are talentul meu la
desen aici?laughing Cu un copac cred ca ma descurc.Mai mult nu.Dar nu-mi amintesc sa fi dezbătut cu tine talentele mele artistice.
Da, ai dreptate, e foarte greu.Risc sa ma înec de ras la fiecare cuvânt pe care îl citesc.

"Diferenta e ca eu nu am o obsesie pentru trandafiri si nici nu pretind ca iubesc trandafirii sau trăiesc ca sa-i văd înflorind.Tu cam asa spui despre echipa ta preferata." Ramai la dramele adolescentine, telenovele si scoala pentru ca subiectul fotbal te depaseste total. Nici nu ma obosesc sa dau o alta replica la penibilitatea pe care ai lansat-o

Diferenta dintre noi 2 e extrem de mare, nu te pot lua in serios, as jigni trollii daca te-as adauga in categoria lor, pentru ca in fiecare disputa imi aduci fix aceleasi papagalisme, esti setata pe repetare. E defect tehnic sau mai mult nu se poate? Varianta a 2-a e mult prea plauzibila

anonim_4396

De când e fotbalul un subiect? Si mai ales unul care ma depășește?laughingNu știam ca îmi trebuie studii la oxford sa înțeleg cum e sa lovești o minge.
Nu-mi oferi prea mult material.Nu e ca si cum as putea sa scriu un roman bazându-ma pe obsesia ta pentru un joc si caracterul tau naspa.

Fotbalul e un subiect care te depaseste. Daca nu va place nu inteleg de ce il comentati? Nu e ca si cum v-ati pricepe,, chiar nu inteleg logica asta a romanului in general, sa comenteze de ceva despre care nu are habar.

Caracter naspa? Ma cunosti personal de ai pus diagnosticul asta? Sunt un tip foarte dintr-o bucata, mai direct de fel si destul de asumat, eu numesc asta 'corect', un indiciu despre caracterul meu/

anonim_4396

Nu am la ce sa ma pricep.Nu e fizica cuantica, e un joc.Nu are o filosofie in spate.Si nu comentez fotbalul in sine, comentez obsesia ta, din moment ce nu ai nimic de câștigat.
Ma indoiesc ca e un diagnostic.E mai mult o parere, ținând cont de ce impresie lasi tu pe aici.
Referitor la ultima parte, sunt termeni vagi.Cu greu pot fi încadrați la calități.

| SG1995 a răspuns:

E simplu, nu toate persoanele de sex opus mă și atrag, și e ceva logic, crede-mă există femei cu care iese din calcul să am relație sexuală doar, darmite să am o relație.

Iar iti dai cu parerea fata sa intelegi. Fotbalul are multa filosofie,, e un sah care se joaca pe gazon.

Aia e frumusetea din spatele oricarei pasiuni,, aceea de a fi tu fericit si sa traiesti pentru ea si nu numai. Am facut bani si pe spatele fotbalului, am fost si pe punctul de a lucra in domeniu, comentator sportiv, detalii pe care nu ai cum sa le cunosti dar totusi le comentezi. Dar aici nu era vorba de ce pot castiga din domeniu pentru ca e egal cu 0 pe langa pasiunea larga pe care o degaja.

| Jus7t a răspuns:

Dacă te simți atras sexual de o amică și ești într-o relație iar tu continui să ai acea relație de amiciție și să îți petreci o anumită parte din timpul tău cu amica, consider că e o greșeală care s-ar putea transforma într-o greșeală și mai mare - adică să înșeli.

Dacă ești băiat ( și îți plac doar fetele ) înseamnă că de amicii tăi băieți nu ești atras sexual, logic.
Dacă luăm acest model de prietenie și în loc de un băiat ne referim la o tipă și nu există atracție sexuală atunci e ok, dacă există atracție sexuală nu e ok.
Când iubești cu adevărat o persoană nu cred că te simți ok că cel sau cea cu care ești împreună se udă mereu când o arde cu acel/acea amic/ă, dar depinde și ce fel de om ești și ce relații ți se potrivesc ție.

| Sofer a răspuns:

Am avut prietene și s-a dus șansa să le numesc. Ma simțeam atras sexual de ele.