Stefan
| Stefan a întrebat:

Aveti probleme, sunteti foarte suparat, vi se pare ca toata lumea este contra voastra, cum reusiti sa iesiti din aceasta stare?

Răspuns Câştigător
| stephie21 a răspuns:

Aceasta stare se numeste depresie si toti trecem prin ea la un moment dat! Plimbarile in aer liber, exercitiile fizice, consumul de fructe si legume ( acestea sunt adevarate surse de energie pentru organismul nostru) sunt cateva remedii. Evita sa fii singur, prietenii ne pot ajuta. Asculta muzica, danseaza, canta ( cantatul si dansul trimit semnal creierului ca esti fericit).....sa fii mereu ocupat cu ceva, te va ajuta sa nu te mai gandesti atat de mult la problemele tale!
Un alt remediu pentru a depasi aceasta stare ar fi o vacanta la munte cu familia.....aerul curat, linistea de acolo si afectiunea familiei ne ajuta intotdeauna sa depasim depresia.

10 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Astept linistita sa-mi treaca...caci nimic nu tine o vesnicie si viata redevine frumoasa cum si este... Dupa fiecere noapte vine sigur o zi...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am avut si eu momente din astea.sadSincer iti spun ca trec foarte usor peste ele.Asta pentru ca am invatat ca degeaba plang, degeaba sufar.Pt ca nu ma ajuta cu nimic.Incerc sa vad mereu partea buna a lucrurilor.Sa fiu curajoasa si sa uit tot ce a fost rau.
Ai incredere in tinewinking

daniela
| daniela a răspuns:

Intrebarea asta a venit tare prost azi... Am fost anuntati ca urgent se vor fi 20 % din personal disponibilizat. Nu m-am mai confruntat pana acum cu asa ceva. Nu stiu ce se va intampla.

| yuli10 a răspuns:

Ma gandesc la faptul ca ar putea fi mai rau. de ce sa ma vait pentru cine stie ce banalitate a vietii mele cand exista pe lume unul bolnav de sida, sau unul care nu are ce manca de azi pe maine etc...
sunt o fire optimista si vad si partea plina a paharului. happy

| FearNoEvil a răspuns:

Eu sunt intr-o astfel de stare de vreo 2 luni. Inca ma mai chinui sa ies din ea. Pana la urma voi reusi, dar nu stiu dupa cat timp. Problema e cum voi indrepta greselile facute in perioada asta.

| eewan a răspuns:

Inainte jucam cs... acum poate putin fifa... daca nu poti sa dai 2 pumni in perete si te rezolvi ca o sa te doara mana si iti trece supararea(vorbesc serios big grin)

| dulcika a răspuns:

Cateodata, mi se intampla sa fiu si eu asasad, eu ma inchid in camera si stau acolo vreo 1 ora si ma gandesc ca poate este si vina...happy

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Probleme serioase nu prea pot sa zic, ca am...la 14 ani nu prea vad ce probleme as putea avea. Dar desigur uneori chiar si in momentul de fata simt ca toata lumea e impotriva mea chiar daca nu o fi asa. Cearta dintre parintii mei m-a maturizat, dar si m-a distrus.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai mananc niste ficat ca regleaza depresiile, glumesc dar spun si adevarul, incerc sa imi fac viata mai frumoasa, sa vad un film bun, sa-mi cumpar ceva nou ca sunt femeie si asa suntem noi, ne bucura gablonzurile gentile si bijuteriile, si daca ceilalti sunt contra mea, mi se frange, ii rad pe toti de pe lista si am terminat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va asumati nici o vina indiferent cat de importanta este ea pentru ceilalti, daca este importanta pentru voi, analizati-o dar taria de caracter o da si negarea vinei, pentru ca a avea vina inseamna ca ai facut un lucru care are motivatie vazut din punctul tau de vedere si daca este asa pastreazati-l.