| Doarunaltutilizator a întrebat:

Aveți senzația că cineva va trage in jos și va împiedică să vă atingeți potențialul maxim și că puteți mai mult dar sunteți împiedicați? In cazul asta ce ar fi de făcut?

Răspuns Câştigător
| BadAngel3 a răspuns:

Sa scapi de persoana aceea toxica.
O persoana care te trage in jos si care nu se bucura de micilie/marile tale bucurii, e toxica. Din pacate, sunt multe persoane asa. Dar le putem evita, uneori.
Pur si simplu rupi orice legatura cu ea. Te asigur ca nu o sa ii pese ca te-a pierdut. Mai bine singur decat cu cineva care nu te apreciaza.

Iar daca acea persoana esti tu, atunci sfatul meu e sa incerci sa te impaci cu tine insuti. E complicat, nu e usor. Necesita mult timp si o gramada de factori atat exteriori cat si interiori care sa te ajute. Tu trebuie doar sa incerci si sa te gandesti ca poate acum e greu, dar rezultatul o sa fie minunat.
Stii cum e aia?
"Usor de spus, greu de facut"
Dar nu imposibil. Incearca sa nu te pui la pamant ci sa incerci sa te menti pe linia de plutire. Nu te alimenta din prima cu gandul si sentimentul de "nu pot".

Bafta.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lenea

| AlMaDi a răspuns:

"Aveți senzația că cineva va trage in jos și va împiedică să vă atingeți potențialul maxim și că puteți mai mult dar sunteți împiedicați?"
Singura persoana ce face asta sunt eu si nemernica de viata, care este al naibi de surprinzatoare.

"In cazul asta ce ar fi de făcut?"
Stiu ca acea senzatie de frica, ca nu as putea sa fac ceva, poate fi naucita de munca mea, daca eu as inceta sa ma plang si sa muncesc, acea senzatie va trece.
Iar legat de viata...bine ca am un zambet frumos si sunt incapatanata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Nu știu.

| SG1995 a răspuns:

Da, eu însămi. Pai ar trebui sa scap de de dependența de internet.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu.
In cazul ala, trebuie sa renunti la acel "cineva". Daca e vorba de parinti, sa te muti separat.