Am si eu o intrebare. Am un printscreen cu un raspuns al tau ca te-am jignit de 100 de ori. Poti sa dai un exemplu, cu printscren, te rog? Vezi ca raspunsurile sterse se gasesc sus, in partea dreapta. Fa un printscreen sa vedem si noi daca-i adevarat. Sau spiritul de turma te-a facut sa mergi alaturi de unii care sunt mai vocali dar si mai needucati/te?
Vorbeam de Vexx. A fost suspendat azi. Dupa nu stiu cate zile in care a zburdat pe aici injurandu-ma pe mine, Anemona si inca o gramada de persoane. Romane intregi cu jigniri aiurea desi ne aveam la ignor. Dar ca sa vezi, el zburda pe aici liber ca pasarea cerului si tot eu am primit mesaj sa nu ii raspund la jigniri cand folosim cuvinte banale fata de ce imi adresa el mie. Contul ala il folosea cu scopul de a se certa aiurea de cateva luni, nu de atunci, dar s-au inchis ochii. Nu puteti spune ca nu aveti favoriti cand pe unii ii lasati sa injure ca la usa cortului si pe altii ii suspendati sau ii atentionati pentru nimicuri.
Numai eu i-am dat peste 10 rapoarte. Nu eu ii suspend si nici nu pot sa-i blochez. Daca ar fi dupa mine ar fi curat pe aici. Se face curatenie incet, incet.
Tu dai report la tot, vai de tine
Da! Dau raport doar nesimtitilor. M-am saturat de scursurile societatii care se dau destepti si-s prosti de bubuie. Si de mine nu-i vai. E vai de tine ca gandesti asa.
Tu le spui tuturor sa-și ia pastilele și te consideri mare creștin. Of of greu cu tine
Cred ca citesti si nu intelegi! Uita-te peste raspunsurile mele si spune-mi unde am zis eu ca sunt crestin habotnic? Am spus: cred in Dumnezeu, nu cred in Biblie. Citeste, treci prin filtrul gandirii si apoi posteaza! Cat despre pastile: da. Fac un bine celor care vorbesc aiurea. Le amintesc ce trebuie sa faca.
Am inteles. Chestia e ca lumea crede ca ai devenit admin sau editor pentru ca dispar foarte repede unele postari cand esti tu online si trimiti ulterior mesajul acela in privat. Eu cand am raportat cu inca 2 prieteni o intrebare foarte scarboasa despre pedofilie a fost stearsa dupa ore si ore, dar altele conversationale dispar un, doi. In fine, site-ul asta e o dezamagire.
Părerea mea e că dacă ai trecut de 30 de ani și nu ai deja un "rost", un scop, o direcție stabilă în viață, e puțin probabil să te mai "redresezi spectaculos" și să recuperezi timpul pe care l-ai irosit.
Nu imposibil, dar cum ai mai putea să o iei de la zero la peste 30 de ani, când deja începe să te apuce leneveala fizică și dorința de "activitate relaxantă".
Iar de acum, cel mai mult vrei să începi să beneficiezi de roadele afacerii tale, la care se presupune că ai muncit să o pui pe picioare până acum.
Depinde de mai multi factori:
- mediul inconjurator
- parinti
- educatia
- perceptia despre viata
- oamenii din jurul tau
- materialele informative
- informatia asimilata
- greselile
- starea de spirit
- vremea de afara
- alimentatia
- rutine / obiceiuri
- etc.
Concluzia : Tine de caracterul fiecaruia sau sunt situatii in care nu tine de el unde s-a nascut sau de e sabotat in misiunea lui.