anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti tatuaje?big grin. daca da, unde? ce >model?:

16 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Am, da. M-am gandit mult la simbol multa vreme. Am ales un triunghi rainbow, cu varful in jos, un simbol al diversitatii orientarilor sexuale. E pe glezna stanga, spre exterior. Are cam 3/2 cm si e colorat, asta se subintelege, altfel nu era curcubeu, era un degrade gritongue Eu zic sa te gandesti bine si, daca te decizi sa iti faci, alege un simbol care sa te reprezinte, care sa reprezinte o constanta a personalitatii tale.

cami
| cami a răspuns:

Nu, si sincer nu ma incanta.
Poate ca atunci cand esti tanar, ai in cap numai nebunii, insa cand vei deveni om matur, iti vei da seama ca nu "Tot ce zboara se mananca."
Adica, daca esti invitat la o petrecere, si porti o rochie cu spatele gol, sa se vada... tatuajul... Urat.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

@crisu - sfatul meu este sa-ti faci unul semipermanent... cel putin pentru inceput... te obisnuiesti cu el, vezi daca iti place sau nu... si daca iti place suficient de mult ti-l poti face permanent dupa aia.
Si... ca sa raspund la intrebare... Da, am un tatuaj... Ce si unde se vede intr-o poza care o am pe myspace (www.myspace.com/alexandraqvb)...

daniela
| daniela a răspuns:

Nu si nici nu mi-as face

daniela
| daniela a răspuns:

Mi-ar place unul mic pe glezna, dar nu am incercat iar acum sunt prea batrana sa o mai fac. Fiecare nebunie trebuie facuta la varsta ei.

auran
| auran a răspuns:

Nu am dar, mi-as fi facut prin facultate - ma pocnise nebunia pe atuncihee hee

| Dara a răspuns:

Nu am tatuaje, nu mi-as face niciodata unul.winking

| Irina a răspuns:

Am o floare colorata in partea de jos a abdomenului, f dragalasa.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu am tatuaje, personal nici nu imi place sa am tatuaje, nu mi se pare serioase sa le am eu pe piele, imi place sa vad la alte persoane doar tatuajele serioase nu alea de fita.

| Crisu_8081 a răspuns:

Nu am inca. Dar vara asta sunt decisa sa-mi fac unul...intr-un salon care respecta normele de igiena si asa mai departe... daca va fi permanent sau semipermanent, nu stiu inca. Mi-as dori unul mic si sa nu fie tocmai la vedere.Imi plac modelele tribale si fluturasii big grin (tipic, stiu laughing )

| Bianca26bb a răspuns:

Eu nu prea as dori tatuaj. De asemenea nu am. Poate doar unul cu litere japoneze; care se dezlipeste daca freci bine (de la gume, ceva de genu.). Nu stiu sigur unde l-as pune... cred ca pe manawinking

| kayura a răspuns:

Eu nu am, sunt prea mica pentru un tatuaj.
Dar vreau sa`mi fac pe umar un semine japonez 'ai' ='iubire'

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am unul, am scris eu ceva acolo...pe bratul drept...P.S.amatorilor...NU VA FACETI TATUAJE CA MAI TARZIU O SA REGRETATI...ma refer in special tinerilor mai nelinistiti.

| cucubau1992 a răspuns (pentru anonim_4396):

Anonim depinde ce iti faci carei motivul pentru care il faci laughing eu sunt tatuat dar pentru mine fiecare tatuaj are un mesaj deci nu ma plictisesc de ele laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am unul cu un sarpe pe chelie si pe fund unul cu o sirena

| anonim_2791 a răspuns:

Da am pe piceor un fluturas