Am avut, acum nu cred ca mai am, cel putin n-am mai observat. Am avut ticul ala clasic cu rosul unghiilor sau pielitele alea moarte care sunt tari in coltul unghiilor dar asta faceam cand eram stresat, agitat sau habar n-am, venea din reflex pana cand mi-a zis cineva, m-a tras intr-o parte si mi-a zis ca se vede foarte urat ca ditamai omul sa faca asta si mi-au intrat in cap vorbele aluia si usor-usor am renuntat la ticul asta, mereu cand voiam sa duc degetele la gura sa le rod venea ca o palma mintala vocea aluia "nu mai face ca e urat" si mi-am bagat ceva in el de tic. Mai aveam ticuri sa stau cu mana in par, nu ma refer la statul cu maini cand il aranjezi, sa rod pielita de la buza de jos si mai aveam o faza dar asta e si acum pentru ca nu am stare, nu-s genul de om care sa stea pe loc prea mult timp, am nevoie sa ma misc. Cand mai asteptam autobuzul si intarzia prea mult faceam ture pe langa statie, mai invarteam brelocul de la chei pe maini, daca stau intr-un hol si trebuie sa astept ceva incep sa dau ture, ma plictisesc sa stau intr-un loc, sper sa nu fie cazul sa fac vreun RMN vreodata pentru ca nu pot sta nemiscat 40 de minute sau cat e nevoie sa stai pentru ca rezultatele pot fi modificate, tot o sa-mi vina sa ma scarpin, sa misc o mana, un picior, sa schimb pozitia si tot asa.
nyoentox2002 întreabă: