Am, imi plac papusiile de silicon https://kimberdoll.co.uk/ pentru unu' care zicea ca vroia una ieftina uiteo aici
Am şi eu o chitară acustică, pe care am cam "neglijat-o" în ultima vreme.
În rest... cărți, fotografie, C.F.R.,filme,goana după locuri de muncă, orice care să ocupe timp liber.
Am avut/am/stiu mai multe.
Cel mai avansat, e legat de mecanica, vopsitorie auto, condus.
Multa vreme mixam in timpul liber, faceam set-uri de 30-90 minute. Mai cochetam si cu sistemele audio din casa si masina. Am avut subwoofer amplificat si in Dacie 1310
La 13 ani aveam motor.
Web design (nu lucrez in web design), photoshop/fotografie in general, karate (care s-a transformat in alergat sau cardio mai nou), gatitul, iesitul la cafele/barfe cu fetele (da, stiu ca sunt baiat nu ma intreba), e-learn.
Imi mai plac si tirul (sau alte sporturi de precizie), jocurile, serialele insa nu am pus prea mare accent pe ele din lipsa de timp.
Eu cânt vocal de obicei, dar nu mă risc în public. Dacă ar trage cineva cu urechea la ce fac, poate că m-ar auzi
Eu cânt la pian, dar mi se pare plictisitor.
Cred că n-are rost să mă plâng de cât de enervant mi se pare deoarece măcar am și eu ceva de făcut. când „mor" de plictiseală.
Bodybuilding si inotul iar daca faci bodybuilding automat nu mai ai timp liber trebuie mereu sa gatesti
CrucifiedCountess întreabă:
OFetita15 întreabă:
mad000004 întreabă: