La mine toate-s norocoase, si toate-s ghinioniste.
Daca am cinci minute faine cu sotia mea, 5 e numarul meu norocos. Daca sunt cinci minute departe de ea, sunt cele mai ghinioniste minute ale mele.
Daca gasesc 10 de lei, 10 e numarul meu norocos. Daca pierd 10, e numarul ghinionist.
Daca vreau un mar sa maninc si il am, unu e numarul meu norocos, daca nu am marul, unu e numarul meu ghinionist.
Si lista poate continua.
Si cred ca si tu te regasesti foarte bine in ea.
Nu prea am noroc si nici nu prea cred in astea. Vine totul de la sine, poate e si coincidenta.
Ce am zis eu nu tine de noroc. E statistica. Pentru ca orice numar poate fi la un moment dat norocos, si la altul ghinionist. Care, ce, cum, depinde de imprejurari .
Păi hai să-ți spun. Eram pe undeva prin Maramureș la o trecere la nivel cu calea ferată fără semnalizare. Și tocmai ce mă apropiam să trec când mi-a atras atenția un stâlp (d'ăsta de CFR) cu o plăcuță cu numărul 2385 pe care cineva lipise un sticker. Nu știu ce mi s-a părut curios și am oprit mașina și am dat 2-3 m înapoi cu spatele să văd ce scrie pe sticker-ul ăla. În momentul ăla a trecut un tren de persoane cu destul de mare viteză care probabil m-ar fi făcut varză dacă nu dădeam înapoi să mă uit la plăcuța aia.
Așa că a rămas numărul meu norocos până la următorul eveniment.
Data mea de nastere, deci 9.
Da Am un Nr Norocos la Cate Numere fr Pule ii Trebue Ei Pana cand se Simte si Ea Bine
Bya132 întreabă: