| DenisaNicoletaG a întrebat:

Aveti un numar norocos?

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,13.

| T0T a răspuns:

Da. 9.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

13

| georgyanaaa a răspuns:

9 si 5 tu?

| Baeatul1234 a răspuns:

Da Am un Nr Norocos la Cate Numere fr Pule ii Trebue Ei Pana cand se Simte si Ea Bine

| Denision a răspuns:

Da,23
Ziua mea de naștere

| Bacemi a răspuns:

9

| Raniaa a răspuns:

13.

| HazelEyes77 a răspuns:

7.

| mentholinks a răspuns:

0

| DenisaNicoletaG explică (pentru georgyanaaa):

Data mea de nastere, deci 9.

| Hammurabi a răspuns:

Da, 2385.

| Supicadepui a răspuns:

4

| AdrianVoicu a răspuns:

Da,19635368352838635262886435283938253673518358

| cristi202 a răspuns (pentru Hammurabi):

Ma intreb, de ce tocmai 2385? De ce nu unul pana la el? happy

| cristi202 a răspuns:

La mine toate-s norocoase, si toate-s ghinioniste. happy
Daca am cinci minute faine cu sotia mea, 5 e numarul meu norocos. Daca sunt cinci minute departe de ea, sunt cele mai ghinioniste minute ale mele.
Daca gasesc 10 de lei, 10 e numarul meu norocos. Daca pierd 10, e numarul ghinionist.
Daca vreau un mar sa maninc si il am, unu e numarul meu norocos, daca nu am marul, unu e numarul meu ghinionist.
Si lista poate continua.
Si cred ca si tu te regasesti foarte bine in ea. happy

| AndreeAndreea08 a răspuns:

Dwa,8

| DenisaNicoletaG explică (pentru cristi202):

Nu prea am noroc si nici nu prea cred in astea. Vine totul de la sine, poate e si coincidenta.

| cristi202 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Ce am zis eu nu tine de noroc. E statistica. Pentru ca orice numar poate fi la un moment dat norocos, si la altul ghinionist. Care, ce, cum, depinde de imprejurari happy.

| Hammurabi a răspuns (pentru cristi202):

Păi hai să-ți spun. Eram pe undeva prin Maramureș la o trecere la nivel cu calea ferată fără semnalizare. Și tocmai ce mă apropiam să trec când mi-a atras atenția un stâlp (d'ăsta de CFR) cu o plăcuță cu numărul 2385 pe care cineva lipise un sticker. Nu știu ce mi s-a părut curios și am oprit mașina și am dat 2-3 m înapoi cu spatele să văd ce scrie pe sticker-ul ăla. În momentul ăla a trecut un tren de persoane cu destul de mare viteză care probabil m-ar fi făcut varză dacă nu dădeam înapoi să mă uit la plăcuța aia.
Așa că a rămas numărul meu norocos până la următorul eveniment. laughing

| cristi202 a răspuns (pentru Hammurabi):

Bine, mai, dar experienta asta a ta nu confirma vorba ca "curiosii mor repede", ci ca ei traiesc mai mult. happy
Oricum, a fost o experenta interesanta. Cred ca dupa aceea nu o data te-ai intrebat cum ar fi fost de nu erai curios...

Întrebări similare