Profa de latină.De ce? Pentru că e cea mai de treabă, o plac toţi.Simt că se poate pune în locul nostru,nu e ca ceilalţi profesori care sunt nişte persoane foarte ciudate când intră la noi în clasă. Plus că încă se poartă frumos cu noi, deşi a trecut prin multe în clasa noastră, lucruri nu chiar demne de nişte oameni normali .
Am doi profesori favoriti: Profesorul de Istorie si Profesoara de Fizica.Istoria imi place mult de cand cu proful asta(dintr-a VIII-a a venit) si chiar am ales sa dau teza la istorie, dam doar 2 fete din toata clasa(24 de copii). Profesorul e marfa,in sensul ca stie cum gandim,si stie sa ne controleze,dar fara bataie,ne reduce la tacere prin,tot felul de glume,stiu ca e ciudat,ne spune si bancuri, dar facem si ora, cand e vorba de materie facem.Ne asculta dar nu sa spunem 4 pagini A4, ne asculta jumatate de lectie(sa vada daca ai invatat) si dupa o intrebare,si gata,, stai jos prietene, 10", dar da si 3, stai linistit/linistita.
Profesoara de Fizica e foarte tare(dar putini copii cred asta) e foarte buna,si imi place mult poate pentru ca seamana cu mine(la comportament si reactii),si da note bune daca inveti, are rabdare cu tine, zambeste.Imi aduc aminte ca o data m-a tinut la tabla toata ora sa imi explice ceva si nu ridica tonul, era atat de calma incat observa ca sunt mirata de lucrul asta, adica are o rabdare.nu stiu cum sau de unde,dar e o profesoara excelenta,imi pare rau ca anul asta voi merge la liceu si nu o voi mai avea, mai ales ca fizica de liceu e grea, si majoritatea profesorilor de fizica din liceu am auzit ca sunt cam.hai sa zicem foarte pretentiosi.
Succes
Profu de romana.De ce? Pentru ca glumeste cu noi, ne intelege si ne scoate in oras cand vrem noi.
JustDream23 întreabă:
girllll întreabă:
Liana5001 întreabă: