| NinaWoolf a întrebat:

Aveti un profesor preferat? Daca da, de ce va place?(argumentati va rog)

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Profa de latină.De ce? Pentru că e cea mai de treabă, o plac toţi.Simt că se poate pune în locul nostru,nu e ca ceilalţi profesori care sunt nişte persoane foarte ciudate când intră la noi în clasălaughing. Plus că încă se poartă frumos cu noi, deşi a trecut prin multe în clasa noastrăthinking, lucruri nu chiar thinking demne de nişte oameni normali laughing.

| Dean1996 a răspuns:

Am doi profesori favoriti: Profesorul de Istorie si Profesoara de Fizica.Istoria imi place mult de cand cu proful asta(dintr-a VIII-a a venit) si chiar am ales sa dau teza la istorie, dam doar 2 fete din toata clasa(24 de copii). Profesorul e marfa,in sensul ca stie cum gandim,si stie sa ne controleze,dar fara bataie,ne reduce la tacere prin,tot felul de glumelaughing,stiu ca e ciudat,ne spune si bancuri, dar facem si ora, cand e vorba de materie facem.Ne asculta dar nu sa spunem 4 pagini A4, ne asculta jumatate de lectie(sa vada daca ai invatat) si dupa o intrebare,si gata,, stai jos prietene, 10", dar da si 3, stai linistit/linistitalaughing.
Profesoara de Fizica e foarte tare(dar putini copii cred asta) e foarte buna,si imi place mult poate pentru ca seamana cu mine(la comportament si reactii),si da note bune daca inveti, are rabdare cu tine, zambeste.Imi aduc aminte ca o data m-a tinut la tabla toata ora sa imi explice ceva si nu ridica tonul, era atat de calma incat observa ca sunt mirata de lucrul asta, adica are o rabdare.nu stiu cum sau de unde,dar e o profesoara excelenta,imi pare rau ca anul asta voi merge la liceu si nu o voi mai avea, mai ales ca fizica de liceu e grea, si majoritatea profesorilor de fizica din liceu am auzit ca sunt cam.hai sa zicem foarte pretentiosi.

Succes

| anonimavorbeste a răspuns:

Profu de romana.De ce? Pentru ca glumeste cu noi, ne intelege si ne scoate in oras cand vrem noi.