| Daisy. a întrebat:

Aveti vise color? eu am doar alb-negru si sepia...sunt fosrte curioasa cum e sa visezi colortonguehappy

11 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Da. Am vise color. E frumos. love struck Chiar azi-noapte am visat ceva frumos. love strucklove struck

| bogdand a răspuns:

Ai o perioada bicolorahappy
O sa ai si color, nu iti face griji. oricum visele de obicei contin mai putine informatii de gen sunete, culori. Nu ai tot spectrul de care dispuihappy

| GnnAndra a răspuns:

Am numai vise color laughing. Poate in corpul tau s-a reincarnat un suflet din 1789 si visezi alb-negru [doar glumeam laughing]. Chiar as vrea sa visez alb-negru din curiozitate! Interesant thinking E misto sa vezi ca masina care ai primit-o cadou are o culoare frumoasa.sau rochia noua.sau ce mai visezi laughing. sper sa visezi color tongue happy :-X

| di@n@ a răspuns:

Eu visez color doar ziua.

| MaRRiaN a răspuns:

Eu tot timpu visez color happy.

| Popescu Olivia a răspuns:

Coloreaza-le cu carioci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cercetatorii povestesc ca oamenii viseaza alb/negru. Cei care viseaza color au leziuni pe creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am visat mereu color.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culmea...eu am doar color. Si nu stiu de nici o leziune pe creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare super sa visez culor, parca as fi intr-o lume a copiilor unde orice obiect devine mai deosebit anume prin culoarea ce o poarta, prin varietatea si claritatea nuantelor... dar mi-e interesant cum e cu visele in sepia, e ceva nou, de alb-negru am mai auzit, dar de sepia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blabla