| tpu_ank a întrebat:

Aveti vrea sa ne cunoastemhappy?

Răspuns Câştigător
| dyanna a răspuns:

Buna anca!
da, as vrea sa ne cunoastem. happy
ma numesc diana, am 14 ani si locuiesc in campina. sunt o persoana ambitioasa, puternica si putin cam zapacita in unele momente. imi place la nebunie hip-hop-ul. dc? pentru ca hip-hop-ul este o arta. hip-hop nu inseamna 3-4 injuraturi puse cap la cap, caterinca sociala sau haz de necazul romanilor. nu. hip-hop-ul inseamna sentiment. daca nu ai sentimente, nu poti face aceasta muzica. il ador pentru ca e pur si simplu exprimarea strazii. exprimarea in rime a celor care se pot face auziti doar prin aceasta muzica. Imi mai place de asemenea si R&B-ul.
urasc persoanele mincinoase, ipocrite, nesimtite, etc.
apreciez la o persoana loialitatea, sinceritatea, demnitatea, discretia, etc.
imi plac la nebunie broscutele. si ador culoarea verde. happy
imi plac dramele-romantice (filme la care, fiind o romantica incurabila, vars mereu cate 2-3 [4-5] lacrimihappy ). mi se par okay si filmele de groaza. dar filmele care sa te sperie, nu care sa te faca sa vomiti.
imi plac baietii inalti, cu ochii verzi, parul cret.....si care sa aiba "acel ceva" happy.
imi doresc cel mai mult sa devin medic stomatolog, sa sar cu parasuta, sa vad egiptul (piramidele, mumiile), sa am copii, un sot iubitor, multi prietenii si cel mai important: sa depind doar de mine si de nimeni altcinevabig grin
in cateva cuvinte, cam asta sunt eu. ar mai fii multe de spus dar timpul nu ma lasahappy
acum spune-ne cateva cuvinte si despre tinewinking
te pup, Dyanna

8 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Au mai fost cateva tentative de intalnire intre membrii TPU. Dar e mai greu cu organizarea, dat fiind ca nu suntem toti din acelasi oras. Dar in principiu, majoritatea ar vrea sa ne cunoastem.

| greg a răspuns:

Da

| Razvy197 a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| hanry a răspuns:

Mda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu avem vrea. Parol

anonim_4396