Cand aveam doi sau 3 ani, la tara familia mamei mele avea un ciobanesc german. Era batran si bland. Si eu i-am bagat degetul in gura si am inceput sa ii numar dintii. Nu m-a muscat .
Am un motan, are aproape un an, si o pisica pe care o am de vreo 6 ani. Balconul meu de la bucatarie e lipit de balconul vecinilor, au si aia un motan. Si motanul lor iese de la geam (desi e destul de periculos ce face, era sa cada de la geam) si vine la al meu. Eu credeam ca e doar din prietenie si alea alea, da' motanul vecinilor i-a frecat doua labe motanului meu. Motanelul meu doarme cu mine cu capu' pe perna, sau la picioarele mele si ma musca de degete. Cu vreo 3 sau 4 ani in urma, a venit matusa-mea si unchiul meu la mine acasa, si vara-mea avea ghiozdanul la ea, in care era bagat motanul lor. S-a speriat de pisica mea si s-a ascuns dupa aragaz. Sau un alt verisor a venit la mine acasa sa repare ceva la calculator, si a incercat sa imi mangaie pisica, dar l-a zgariat de a dat mama dracu'. Pupic.
Buna!
Anul acesta s-a intamplat.
Eram pe afara cu un coleg si aveam niste bani pe la noi, am hotarat sa mergem la restaurant sa luam cate o pizza.
Am dat comanda si dupa ce a venit am zis sa mai calculez odata.
Noi aveam impreuna 24 de lei, o pizza era 16 lei, deci 32 de lei in total.Nu stiu cum mi-a dat mie 24 de lei .
Mi-am dat seama dupa ce a venit comanda.
Apoi am fugit pana acasa ca sa mai iau 8 lei.
Este o amintire jenanta, dar totusi, amuzanta.
Da am si eu o amintire foarte hazlie.
Deoarece traiesc la tara cind eram mai mica parintii cumparau boboci de gisca si intr-o zi venind de la o vecina am observat ca un boboc fugarea pisica vecinilor.
chiftelutacrocanta întreabă: