Uhuhuhuuuuu!
Si inca cate, si aproape toate din ele ar incepe cu "Cum ar fi fost daca..." eh, aia e, astea chiar ca nu-si vor gasi vreodata raspunsul.
Ce a cauzat acel big bang? Cum a putut aparea energie din nimic? De ce existam? exista viata inteligenta in univers? cum a putut aparea viata din materie? materia find ceva neviu
De ce am încredere în persoanele nepotrivite?
Ce sunt numerele?
Pt o furnica, oceanul pare infinit. Oare să fie același lucru în cazul nostru și al Universului?
Inca una pe care mi-o pun de cativa ani de zile:
'Va mai reusi vreodata Arsenal sa ma faca sa ma imbat luand campionatul'?
Eu cred cu tărie că oamenii buni sunt cei inteligenţi. Iar ştiinţa înseamnă putere.
1. Toţi avem problema asta. Gândeşte-te la oamenii pe care i-ai bârfit sau le-ai divulgat secretele de-a lungul vieţii tale. Sigur există şi ei.
2. nu stiu
3. Hmm bună întrebare. Dar şi pentru un om neechipat oceanul ar fi infinit.
Cred că ar fi obositor să ţii minte absolut tot. În plus, cu toţii uităm. E normal.
Sau poate ai Alzheimer.
Cred că ocazii de a muri sunt la fiecare secundă. Şi eu mai simt uneori frică atunci când conştientizez că aş fi putut păţi ceva.
Atunci du-te şi fă masterat în fizică chimie biologie istorie astronomie matematică geografie etc etc.
Orice intrebare are un raspuns chiar daca e "nu stiu" sau " aceasta intrebare nu are raspuns"