anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveți vreun lucru/ vreo activitate pe care doriți foarte mult să îl/ o realizați în viața voastră? Dacă da, care?

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=IoT0UL2YKsw Am dat recent de asa ceva, m-am indragostit instant, as incerca fara doar si poate, peisajul din partea dreapta, respectiv partea stanga sunt de-a dreptul de poveste. Eu unul simt adrenalina doar uitandu-ma

Sau https://www.youtube.com/watch?v=EXDDl6Lmezw

| Eisenheim a răspuns (pentru Drimmero):

O daaaa, asta chiar e super happy

| Mosotti a răspuns:

Sa ajung multimilardar, dar stiu ca nu se poate. Altfel nu vreau decat sa ma pot bucura de fiecare zi la maxim, atat.
Sa cunosc oameni de calitate, asta se poate, deja am trei in anturajul meu.

| Freya1 a răspuns:

Sa imi fac casa si sa fiu mai stabilă financiar.

| Nemessys a răspuns:

Sa fac 1 milion de euro.

| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Și ce să faci cu 1.000.000 de euro? big grin

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Trăiesc tot restul vieții fără sa mai fiu nevoit sa muncesc pentru bani.

| Eisenheim a răspuns (pentru Nemessys):

Corect,asta ar fi cel mai tare happy

Răspuns utilizator avertizat
| SingleForOne a răspuns:

Să știu totul despre economie, investitii, contabilitate, ministere, legi, politica, afaceri, domeniul bancar, și să pun în practică aceste lucruri.

| DonEduardo a răspuns:

Egalitate.

| DonEduardo a răspuns:

Si sa călătoresc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Programator/inginer software. Ma vad lucrand in domeniul asta informatic. Ma pasioneaza foarte mult si orice lucru pe care il vad, de la UI-ul site-urilor pana la optiuni, jocuri sau aplicatii, ma gandesc ce linii de cod stau in spatele lui, cum poate fi inbunatatit, ce optiuni poate avea site.ul/aplicatia respectiva in plus, ce ar merge modificat, cum il pot face mai fluent, efectiv ma gandesc la toata constructia sa din spatele unui simplu afisaj cu care interactionam toti. Tu ce ai vrea sa realizezi sau sa faci in viata ta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva ce deja fac, dar vreau să continui la scară mai largă, să călătoresc. Mai ales în Asia mi-aș dori mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să ajut oamenii săraci (care merită), copiii și batrânii; să călătoresc în străinătate; să învăț zilnic lucruri noi din toate domeniile și să cunosc oameni diverși și interesanți. happy

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Nu pot sa o spun aici.E prea macabra.