Https://www.youtube.com/watch?v=IoT0UL2YKsw Am dat recent de asa ceva, m-am indragostit instant, as incerca fara doar si poate, peisajul din partea dreapta, respectiv partea stanga sunt de-a dreptul de poveste. Eu unul simt adrenalina doar uitandu-ma
Sau https://www.youtube.com/watch?v=EXDDl6Lmezw
Sa ajung multimilardar, dar stiu ca nu se poate. Altfel nu vreau decat sa ma pot bucura de fiecare zi la maxim, atat.
Sa cunosc oameni de calitate, asta se poate, deja am trei in anturajul meu.
Și ce să faci cu 1.000.000 de euro?
Trăiesc tot restul vieții fără sa mai fiu nevoit sa muncesc pentru bani.
Să știu totul despre economie, investitii, contabilitate, ministere, legi, politica, afaceri, domeniul bancar, și să pun în practică aceste lucruri.
Programator/inginer software. Ma vad lucrand in domeniul asta informatic. Ma pasioneaza foarte mult si orice lucru pe care il vad, de la UI-ul site-urilor pana la optiuni, jocuri sau aplicatii, ma gandesc ce linii de cod stau in spatele lui, cum poate fi inbunatatit, ce optiuni poate avea site.ul/aplicatia respectiva in plus, ce ar merge modificat, cum il pot face mai fluent, efectiv ma gandesc la toata constructia sa din spatele unui simplu afisaj cu care interactionam toti. Tu ce ai vrea sa realizezi sau sa faci in viata ta?
papatukjatlekjulk întreabă:
ChituAlexandru1289 întreabă:
MadaAwwr întreabă: