Totul e posibil daca ai credinta suficienta pentru acel lucru, respecta pe cine te respecta, ai mare grija in cine crezi, nu se merita sa plangi pe cine iubesti, cine te iubeste nu te face sa plangi
Gresit spus, corect e :" Speranta nu moare ".
Frumoasă corectare. Ești un tip simpatic, Mozart.
Stii de ce sunt un tip simpatic, pentru ca sunt un user pe care il ai in prieteni, cred ca ti-ai dat seama cine sunt, dar terog, gura sa-ti fie pecetluita,
Gata, știu cine ești.
Nu am unul singur, lumea e complexa, viata e complexa, motto-ul meu, asadar, nu poate fi unul singur.
Uuu pisi, vrei sa facem ceva ca sa o ai impacata? )
Mrrr cutu, sa mergem la biserica? Da, la asta ma gandeam si eu
Miauu pisi, nu ma deranjeaza nici acolo, unde vrei tu doar sa nu fie careva ca nu imi place cu public
Nu ma deranjeaza publicu, dar daca nu vrei, merge si asa)
Miauu dar stiu ca iti place sa te joci, nebunatico
Imi place sa ma joc, la nebunie m-as juca intruna
" Tot ce-i fript ii bun"
" Decat sa ramana, mai bine sa-mi vina rau"
" Tiganii sunt rasisti"
" Niciodata nu trebuie sa pastrezi bani, trebuie doar cheltuiti"
" Un om bazat e un om inarmat"
" Mai bine te legi la cap, decat sa te legi la gat"
Mereu cu capu inainte sau fa dusmanului tau ce vrea el sa iti faca tie(regula de aur) ori nu te duce in west
Mediocru.
Seman cu mata
Pai nici nu ma asteptam la alt raspuns de la un penibil ratat care a venit sa fie consolat pe acest site din motivul ca este un deseu al comunitatii.
Deseu al comunitati hai ca asata a fost buna o so folosesc si eu
Very nice
FUNDA? Sincer sa fiu stiu ca nu-s foarte original, dar eu chiar consider acest motto foarte relevant
Ai 55 de raspunsuri castigatoare! Mai vrei?
Vai draga te-ai uitat pe profilul meu! Te tin eu minte pentru asta sa stii... si da' mai vreau!
Nu m-am uitat, dar am pus sagetuta pe numele tau c-am fost curioasa sa stiu de ce mai vrei
Asa de-al dracu'...
Nu primesti
Vrei sa fii cartofita lui Mad? Stiu ca da, ma duc sa-i spun
Ce?
Stii, cand am sa mai cresc si am sa fiu mama am sa le zic copiilor mei asa :
"stiti cine mi-a facut lipeala cu un baiat?
kamaSutra"
Tu iti dai seama ce vor intelege bietii de ei?
De fapt... Tu intelegi deja.
Stii chiar mai multe.
)))
Vor intelege multe, sa ma lasi pe mine sa le spun, KamaSutra e o carte si copiii trebuie sa citeasca
Dar tu ce ai impresia, ca am sa-mi las eu copiii in prezenta ta?
Ce-am innebunit?
De ce nu? Ii voi invata multe lucruri bune, spui tu ca nu-i lasi dar cand te vor intreba de unde vin copiii sa vedem ce le spui
Le zic ca... Nu stiu.
Ii trimit la tine, dar doar pentru 5 min sa nu te apuci sa dezvolti prea mult subiectul.
Stiu eu ce le spui, au iesit din gaura neagra
Eu nu citesc mami, eu practic
"in viata trebuie sa tii cont de un singur lucru: ceea ce simti si kurtos kalacs-ul"
Motivant
Trebuie sa gasesti intotdeauna motive si motivatii ca sa mergi inainte!
Dar cateodata nu prea le gasesc...
Dar nimeni nu se ia dupa el
Nimic nu e ceea ce pare a fi! ""Speranța moare ultima." Fi tare si arată-le altora de ce esti înstare.
MadaAwwr întreabă: