| RAY a întrebat:

Azi a pierdut Germania al dolea razboi mondial, este un moment trist, cum credeti ca ar fi fost daca castiga razboiul?

7 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai se nazifica tot si eram sclavii lor. Toti in afara de nemtii arieni erau untemenschen adica suboameni, munceai pentru ei pe nimic, altfel te omorau. Nu mai existau bolnavi si altii slabi, vulnerabili, bine, asta era bine de ce sa zic. Nu mai existau tigani. Nu mai existau interlopi, clanuri, le elimina ca sa fie ei aia raii de fapt. Nu aveau nevoie de niste unii care faceau galagie inutil.
Bine, infractori erau, ca nu exista societate perfecta, dar nu clanuri, bande stiute care sa domine ei.

Nazism = sclavie. Murea hitler, urma alt nazist, deci nu se termina totul cu hitler, in nici un caz.

| LPCTSTR a răspuns:

Este un moment trist?!
Nici n-ar fi putut, erau inconjurati si armata se inputina drastic.

| mentholinks a răspuns:

Germania a castigat mai mult pierzand decat daca ar fi castigat razboiul ala.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu in scoala asa am i vatat ca asa a fost corect sa castige comunistii si mare mi-a fost mirarea cand matusa mea iertata sa fie unde este ca a murit mi-a zis ca la toata lumea ar fi fost mai bine.Pe vremea aceea am considerat o peofanare profunda a ideilor comuniste ca eu in aceea am crescut ca ce a afirmat matusa mea dar acum nu mai stiu ce sa cred.Nu cunosc asa de bine istoria nu m-am bagat am simtit ca imi face rau rascolirea trecutului.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de parere ca Wilhelm II trebuia sa castige primul razboi mondial, asa n-ar mai fi fost nici un Hitler., Sunt convins ca lumea ar fi fost mai buna ca azi
https://www.youtube.com/watch?v=oXmMT4sETu8

Poate nici nu trebuia sa degenereze intr-un razboi global., cum era si planificat.

WW2 a fost rezultatul generatiei pline de ura dupa umilinta nedreapta de dupa ww1.
De ce e toata lumea numai cu al doilea razboi mondial? Primul unde ramane? Primul razboi mondial a pus bazele celui de al 2-lea