Cred că toată lumea ți-a spus că dacă te simți tu bine, ce contează? Uite, și eu port ochelari și am avut mici probleme la școală la început, dar apoi mi-am dat seama că sunt specială pentru că sunt diferită. Nu trebuie să pui la suflet părerile răutăcioase ale altora. Nu poți mulțumi pe toată lumea, știi tu... mereu vor fi unii care să aibă ceva de obiectat. Și ce dacă nu sunt din ăia cu ramă care e acum la modă? Din contră, moda va trece și vei rămâne doar tu și o pereche de rame din „sezonul trecut". Crede-mă! Stai liniștită, multă lume poartă acum ochelari. Este o dovadă de inteligență, pentru că dacă ai avea probleme și nu i-ai purta, ar fi mult mai rău. Eu, de exemplu, port ochelari de vreo 8 ani de zile și am doar 15 ani. Nu contează ca ramele să fie la modă, contează să îți stea bine. Eu port rame dreptunghiulare de când mă știu și toată lumea îmi zice: „Cred că nu mi te-aș putea imagina fără ochelari!".
Vei fi bine, ai încredere!
Multumesc pentru toate sfaturile voastre
Daca ar fi mai multe fundite as da la toate:*:*, oricum celelalte ati primit vot folositor si inteligent... Multumesc mult...
Buna!
Cine te place, te place asa cum esti
La inceput o sa existe cativa tampiti care o sa rada, dar nu-i baga in seama. Obisnuieste-te tu cu idee asta, daca tu esti suparata ca porti ochelari, o sa fie o placere pentru ceilalti sa te negajeasca. Cand cineva iti zice ceva, zambeste si spune-i ca daca pe tine nu te deranjeaza care e problema lui.
Bafta!
Chiar tu ai spus:"sunt acum la moda"...nu ai de ce sa-ti faci griji decat pentru problema ta medicala. ia-ti o pereche de rame de bun simt care sa-ti stea bine. ochelarii nu ii iei pentru o perioada scurta. anul viitor, cei care au acum "ochelari la moda"(daca intr-adevar sunt necesari, nu cei care ii poarta doar de fite). vor fi demodati, nu crezi?
Maria, nu te necaji! Important este sa fi tu bine, sa iti treaca problema cu ochii si sa fi foarte bine. Nu conteaza parerea celorlalti! Stai linistita! Sa porti ochelaori este ceva ce te face special! Nu te rusina! Sunt copii care si-ar dori sa isi poata permite o pereches de ochelari de vedere. O sa vezi ca daca nu ii porti acum mai incolo vei vedea cum apar strabismele ...si toate celelate! Mai bine poarte acum, fara sa iti pese de ce zic ceilalti! Importanta e sanatatea ta, nu sa fi la moda.
Nu te necaji! Te pup! Bye!