E cam rau.nu e prea bine sa faceti totu impreuna ptk ies certuri mai des, iar tu nu te poti simti in przenta ei, transpiri etc...si e cam naspa parerea mea
Pai cred ca de bine! Daca te bate acolo nu se pune, pe cand acasa... e si rusinos si suparator!
Cred că "ţi se pregăteşte ceva", atenţie mare în zilele următoare, du-i flori, bombonele, diamante... în caz că dă-n clocot poţi spune că ţurţurii-s de vină, c-ai fost bolnav când erai mic, etc, etc... găseşti tu ceva.
Cred ca ar fi mai bine sa te inscrii si la box :d
nu stii niciodata ce te asteapta
Ce coincidenta si eu. da in fine, pai cred ca a aflat, te-as sfatui sa ii spui (daca nu era surpriza pentru ea)
E naspa. Facand mai mullte lucruri impreuna o sa va plictisiti unul de celalalt Garantat.
Vrea sa te vada in actiune, sa vada ce faci pe acolo, ce colegi si colege ai. E de rau
daca stie de contul de pe TPU, probabil a aflat. Ce sa zic, bafta! Tipa daca patesti ceva!
Eee acum mi-a spus si prietena mea de TPU si vroiam sa raspund la intrebarea asta dar nu mai pot pentru ca ai pus-o pe data de 29 ianuarie oricum daca as fi raspuns tias fi spus : da e bine findca daca ea vrea sa se inscrie e FB...
LisaJulie întreabă: