anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am facut 23 de ani ...sunt trist si n`am nici bani. nu`i bai cand ai prietenii langa tine. dar ce te faci cand nu ai prieteni?

Răspuns Câştigător
| smaranta a răspuns:

La multi ani! Bucura-te ca e ziua ta si ca esti sanatos, restul se rezolva cu timpul.winking

14 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

La multi ani! Banii nu trebuie sa te preocupe caci stii vorba inteleptului:nu=mi trebuie bogatie, nu vreau saracie, vreau doar painea de care am nevoie un fiecare zi.Cat despre priteni, daca ai venit aici cu siguranta vei gasi macar unul cu care sa poti comunica pe orice tema care te intereseaza.La multi ani si numai bine!(Nu prea obisnuiesc eu sa fac urari insa fac o exceptie pentru tine caci stiu ca ceea ce te doare mai mult nu e absenta banilor ci cea a prietenilor.Citind mesajul tau mi-am amintit de propria mea singuratate de la 23 de ani.Stiu insa, sigur.ca lucrurile nu raman asa si, de fapt asta am vrut sa-ti spun:din fericire nici nefericirea nu e vesnica. Un gand bun.)

Abh
| Abh a răspuns:

O iei in mana si incerci sa faci rumegus.
De ce nu ai bani? Pentru ca nu vrei sa ai, esti masochist. Ai cumva vreun handicap fizic major? Nu cred, si atunci de ce nu lucrezi?

Abh
| Abh a răspuns:

Evident ca stiu, si eu imi caut happy

| JeSa a răspuns:

Banii ti-i produci si prietenii la fel, deci cu rabdarea se trece Marea! iar ei de nu te accepta si fara bani, e bine sa ei initiativa, de a a vedea de unde si provine cauza? atunci actionezi, si numai asa vad sa-ti recapeti cate ceva in viata, prin munca, efort depus; incearca-ti norocul...
Nu te lasa invins de rau, dar nici cuprins de bine, nici tu nu te cunosti, candva vei fi surprins de tine.
Toate cele bune!winking Jessy

| anad a răspuns:

La multi ani! Ne ai prieteni pe noi (bine ca nu ti-ai sters contul cum spuneai)dovada ca uite cata lume iti raspunde. Esti tanar si vei vedea ca vor veni si vremuri mai bune. Numai bine!

| Cryssy a răspuns:

In primul rand La multi ani! Sa fii fericit!
Nu trebuie sa fii trist. Bucura-te de ce ai. Si daca ai nevoie de prieteni, sa stii ca ne ai pe noi.
Numai bine!

| matchpoint a răspuns:

Salut,
La multi ani. Bucura-te de tineretea ta, de faptul ca esti sanatos, restul se rezolva cu timpul. Nu dispeta. Poate fi si mai rau. Cat despre prieteni, ne ai pe noi, prietenii de pe TPU. Pa

| cretzufinish a răspuns:

La multi ani, sa fii sanatos si succes la bani! Mda greu cu locurile de munca in ziua de azi. PERSEVEREAZA! Succes. Esti norocos ca ai prieteni, dar ai grija cu ei.

| daniDeeDee a răspuns:

La multi ani, tate! happy

| AldanaBlue a răspuns:

E trist sa nu ai bani, asa e, dar banii nu cresc in pom. Nici banii nu ne fac pe noi, noi facem banii.
Nu stiu daca tu lucrezi deja. Daca nu lucrezi, angajeaza-te. Daca nu ai studiile terminate, poti incerca sa lucrezi pentru inceput intr-un bar de ex. Dar e foarte important sa te gandesti bine ce vrei sa faci in viata, sa stii unde vrei sa ajungi si sa lupti pentru asta. Gandeste-te bine ce stii sa faci, ce hobby ai ca sa stii in ce directie te indrepti.Investeste in tine si invata, invata cat poti tu de mult. Succesul inseamna sa faci sacrificii.
Putini sunt cei care au avut totul pe tava. Multi sunt cei care din nimic au facut un imperiu.
La Multi Ani!

Răspuns utilizator avertizat
| 31957319 a răspuns:

Bani ai, dar niciodata cat iti trebuie. Cunosc sentimentul l-am avut si eu candva, iar cand vei da de bani, nu o sa ii mai vrei asa de multi, caci banii te obliga sa faci sacrificii ( am trecut si pe acolo ) Eu unul nu mai vreau bani multi. Cat sa traiesc o viata decenta.
Iar prieteni, nu-ti trebuie, ci prieten. Nu il ai? Vei vedea cand te astepti mai putin, iar tu esti la greu, el iti v-a intinde mana sa te ajute. Acela va fi prietenul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

D'aia ma duc des in padure.Nu-mi cere nimeni bani pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Offtopic ...problema nu erau baniii cii ideeea ca am o bucurie dar nu am cu cine sa o impart.
am observat ca majoritatea tzipatzi dupa angajat ...stiti cat de greu este in ziua de azi sa-ti gasesti un loc de munk?