Ce aș face eu în locul tău.
Aș lua lănțișorul cu mine și aș merge la mall. Aș merge de mai multe ori până aș găsi în tură pe aceea vânzătoare și aș restitui lânțișorul.
Imi place ca pe tine te deranjeaza daca te-a vazut sau nu camera, nu faptul ca ai furat ceva.
Am o intrebare. Ai constiinta impacata? Nu te chinuie un pic constiinta ca ai luat ceva ce nu e al tau? Daca toata lumea am incepe sa furam tot ce prindem, in ce societate am trai? Ma indoiesc ca ti-ar placea.
Cel mai corect lucru ar fi sa te duci inapoi cu acel lantisor si sa-l pui la loc. Nu trebuie sa spui nimanui, doar te duci acolo si pui inapoi in secret lantisorul ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Si nu de camere sau de politie sa-ti fie frica ci de propria constiinta. Nu poate politia sa te chinuie cum o sa te chinuie propria constiinta. Nu stii ca oamenii care fura înnebunesc? Cunosc multe cazuri.
Du-te te rog sa pui ce ai furat inapoi si sa nu mai faci asa ceva niciodata ca nu merita riscul si consecintele pentru niste prostii de lanturi.
Orice varianta este posibila. Ti.as spune ca meriti ce e mai rau, adica sa vina politia si dupa sa te "altoiasca" tac.tu dar cred, sper ca ti.ai invatat lectia. Sunt atatia tigani care fura, idolatrizezi cumva tiganii? Fi om cinstit si vei avea de castigat, nu imprumuta skill-urile tiganilor.