Îmi pare rău că aţi trecut prin toate astea, fără să aveţi vreo vină, vreo rea intenţie...şi îmi pare rău să te văd tulburat. Încearcă să te linişteşti, xochipilli, să te detaşezi puţin, poate acceptând că în viaţă se întâmplă şi nedreptăţi şi poate tratând totul cu o uşoară doză de umor, să nu te amărăşti inutil, căci de schimbat, oricum nu mai poţi schimba ceva.
Eşti un om mult prea frumos, curat şi fragil pentru lumea aceasta, dar vrei, nu vrei, faci şi tu parte din ea şi ar fi bine să te adaptezi, să-ţi creezi un scut de protecţie, chiar dacă nu e uşor să priveşti cum cineva foarte drag este acuzat pe nedrept şi pus să plătească pentru o simplă şi umană neatenţie/neştiinţă. Rareori vei găsi înţelegere, compasiune şi bunăvoinţă la oameni-roboţi, care sunt puşi să respecte un regulament (deseori exagerat) şi să taxeze fără excepţii pe baza lui (iar bugetarii de fel sunt mai lacomi şi insensibili - înrăiţi de conjucturi).
Încearcă să te linişteşti, să uiţi puţin şi să treci peste.
Uite, ceva pentru distracţie:
http://youtu.be/GGyLP6R4HTE
...trenul vieţii (by Leo cu Madame Tutli-Putli). :)
S nu stia romana si l-au dus cu taxiul prin niste campuri, inconjurand bucurestiul, pana s-a prefacut ca suna la politie multumesc mult pentru madame ma simt mai bine draga Noname, sunt gata si de restul
...şi a venit controloara-şefă, i-a luat grămadă cu lopata şi le-a compostat capetele goale.
Cu plăcere.
Iar lolita cu ochii de catel care a fost salvata din holocaustul de libertate si teroare nu a putut sa ii multumeasca indeajuns datorita medicamentelor ei febrile, era plina de lacrimi imatura sa raspunda totusi era ca nisipul sub picioarele Ei
L'enfer es les autres
''N-am inteles cu cine vrei sa te casatoresti?''
Cu ma-sa.