anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am fost cu mama sa imi depun dosarul, mergem impreuna peste tot si daca nu ar fi atat de ciudat ne-am casatori. am lasat-o pe ea sa puna un card in autobuz, multiplu, nu a stiut ca trebuie sa apese de doua ori, i s-a spus la magazin ca are bilet de 2 persoane, si controlorul i-a luat buletinul si a intrebat-o daca are alte fapte penale, cum sa intrebe dobitocul asa ceva. cand am ajuns la destinatie a vrut sa ne trimita amenda aia 150 ron altfel proces. am platit pana la urma dar nu aveam ce sa fac cu cardul de la autobuz, bineinteles nu aveam nici o intentie sa nu il compostez. felul in care a luat-o m-a facut sa tremur, nu spun ca stau intr-un oras mai utopic ca bucurestiul dar pur si simplu ce vina aveam sa ne ia asa, mi-a spus ca manifest violenta contra unui om al legii cand doar tremuram de oboseala, am calatorit toata noaptea, pe cand el manifesta violenta psihica
apoi si in tren a fost atat de ciudat au fost 2 controlori apoi patru intr-un sir indian. la intoarcere au fost inca trei, totul supraveghiat, si nu aveam o viza la carnet pentru clasa a zecea! desi aveam pe anul asta de care am nevoie,
pur si simplu e o societate in care clasa morala nu are dreptul la nimic, iar puterea e din prostii malefice
si nu pot trece peste asta, pur si simplu, sunt scarbit sau socat sau niciodata nu mai vreau sa am vreodata bani sau chiar sa mananc, tot capitalismul asta nu mi se poate sterge din minte

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Îmi pare rău că aţi trecut prin toate astea, fără să aveţi vreo vină, vreo rea intenţie...şi îmi pare rău să te văd tulburat. Încearcă să te linişteşti, xochipilli, să te detaşezi puţin, poate acceptând că în viaţă se întâmplă şi nedreptăţi şi poate tratând totul cu o uşoară doză de umor, să nu te amărăşti inutil, căci de schimbat, oricum nu mai poţi schimba ceva.
Eşti un om mult prea frumos, curat şi fragil pentru lumea aceasta, dar vrei, nu vrei, faci şi tu parte din ea şi ar fi bine să te adaptezi, să-ţi creezi un scut de protecţie, chiar dacă nu e uşor să priveşti cum cineva foarte drag este acuzat pe nedrept şi pus să plătească pentru o simplă şi umană neatenţie/neştiinţă. Rareori vei găsi înţelegere, compasiune şi bunăvoinţă la oameni-roboţi, care sunt puşi să respecte un regulament (deseori exagerat) şi să taxeze fără excepţii pe baza lui (iar bugetarii de fel sunt mai lacomi şi insensibili - înrăiţi de conjucturi).

Încearcă să te linişteşti, să uiţi puţin şi să treci peste.
Uite, ceva pentru distracţie:
http://youtu.be/GGyLP6R4HTE
...trenul vieţii (by Leo cu Madame Tutli-Putli). :)

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

S nu stia romana si l-au dus cu taxiul prin niste campuri, inconjurand bucurestiul, pana s-a prefacut ca suna la politielaughing multumesc mult pentru madamelaughing ma simt mai bine draga Noname, sunt gata si de restul

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing...şi a venit controloara-şefă, i-a luat grămadă cu lopata şi le-a compostat capetele goale.
Cu plăcere. love struck

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Iar lolita cu ochii de catel care a fost salvata din holocaustul de libertate si teroare nu a putut sa ii multumeasca indeajuns datorita medicamentelor ei febrile, era plina de lacrimi imatura sa raspunda totusi era ca nisipul sub picioarele Ei

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ai probleme psihice grave.

| anonim_4396 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

L'enfer es les autres

| Gogu06 a răspuns:

Stai linistit ca iti revii tu. N-am inteles cu cine vrei sa te casatoresti?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Gogu06):

''N-am inteles cu cine vrei sa te casatoresti?''
Cu ma-sa.

| DanielPH a răspuns (pentru Gogu06):

S-ar casatori cu mama sa din cate am inteles.