Ca n-ai avut cu tine o iubita/nevasta, deduc asta din ce ai zis de-a lungul vremii.
Singur nu te vei simti niciodata fericit. Femei sunt la tot pasul, chiar si in Londra. Mai ales prin Preston Road. Lasă timiditatea la o parte.
E multa bataie de cap cu ele si nu am rabdare pana isi trag toate basiniile, bitches remain same for all the life.
Nu stau in capitala londoneza, ma orientez spre robotul artificial in cel mai fericit caz
E problema ta daca vrei doar o curvă.
Este posibil sa te fi simtit singur fara nici o partrnera langa tine. posibil ca ei mai erau ocupati cu nevestele lor si tu ai ramas pe langa. Pe viitor vin.o si tu cu o gagica si gata
Nu am de unde e criza de femei.
Unde dracu ma ca e plin la Londra acolo )
ai masina buna am vazut, mergi la club la tine in oras vinerea sau sambata ca e plin. Nu bei nimic si dai asa o tura seara pe la 1-2.
Eram o data la munca, si am scapat tarziu, pe la 1 noaptea, si eram cu motoru. Am oprit la semafor, si au iesit unele dintr-un boschet nici nu stiu de unde, bete turta, ca blowjb blowjb daca le duc acasa
da unde dracu sa iau 2? )) undeva in sale, se numea orasu.
Al naibii. Luai macar 1, si daca as avea ferrari nu ar veni. Dar imi bag pl o sa astept robotul femeie care va face un bj in conditii mi.e indiferent asteptatul.