| adria1967 a întrebat:

Azi am fost la pescuit si m-a intepat o insecta in partea interioara de jos a bratului stang, cautam ceva in iarba si deoadata am simtit o durere intepatoare cand m-am uitat la mana era o zona cat ar fi o muscatura de om, se albastrise zona si ma durea, acum ma intorc tot la intepatura ma gandesc sa merg la medic sau poate nu e cazul, am impresia ca ma dor muschii de la picioare si bratul stang parca mi-e mai amortit poate e autosugestia, voi ce credeti ce sa fac, dati-mi un sfat va rog!?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la medic sa nu ai probleme mai tarziu.

7 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Am patit-o si eu acu vreo 10 ani! e rosu locul si are un punct alb in mijloc?(nu cos!)daca da s-ar putea sa fie intepatura de paianjen, eu nu am fost la doctor, de frica, si mi-a trecut dupa 24 ore,(dar am avut niste dureri, de ma urcam pe pereti!)dar tu mai bine te-ai duce la urgenta, sa-ti vada locul!

| Diav0la a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un medic, pentru cazul in care esti alergica la veninul unor insecte.

| turist a răspuns:

Du-te la urgenta daca s-a inrosit locul cu intapatura sau daca a suferit orice modificare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o insecta (viespe sau albinaori tintar)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca s-a mai tras intre timp, pune niste gheata, poate trece cu totul. daca vezi ca nu-ti trece, fugi la medic, unele intepaturi de paianjeni, de exemplu, sunt foarte periculoase.in timp iti poate afecta mobilitatea mainii.depinde si in ce zona a tarii stai, exista unele zone in care traiesc paianjeni foarte periculosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fuga la medic sau 112 ca nu este de glumit cu asa ceva! Pai se poate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic. chestia asta tiar putea sati afecteze mana.