| pwp a întrebat:

Azi am fost la strand si am stat mult cu capul la fund(fundul strandului). si acum, cand am ajuns acasa, am observat ca, cand dau din cap simt ca am ceva in urechi, adica simt ceva ca se misca. voua vi s-a intamplat asa vreodata?

Răspuns Câştigător
| purpleice a răspuns:

Da, mi se intampla mereu, si in general nu iese daca scuturi din cap.este doar apa, da trebuie sa astepti sa iasa de la sine. mie cand mi se intampla asta, stau culcata pe urechea respectiva pana iese apa.happy

5 răspunsuri:
| Liniuta_3048 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru, stai linistita nu`i nimic, tot ce trebuie sa faci este sa pui cu un betisor de urechi ulei, dupacare pui vata, poti face asta seara si dimineata cand te trezesti nu o sa ai nimicahappy Fundahappy?

| claudica a răspuns:

Poti face otita ai apa in canalul auditiv asa am patit si eu si a inceput sa ma doara dar a trecut de la sine mai stai cateva zile si daca nu iti trece mergi la medic sper ca te-am ajutat>big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la O.R.L. pentru un control de rutină ca să ai ceva!
Pa, pa.

| arrriadna a răspuns:

Salut, pai AI: APA. Daca nu iese cu metoda "scutura din cap ca un catel", betisoare de urechi, lasatul urechii in jos si trasul de ureche... asteapta 2 zile. Stiu ca e enervant, dar na. Eu mai foloseam uscatul cu foeonul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a intrat apa in urechii