anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am incercat a nu stiu cata oara sa-mi inving teama de inaltimi. Mentionez ca nu pot sa ma uit in jos de la balconul unui apartament situat la etajul 4. Nu stiu ce anume a determinat aceasta fobie.
Anul trecut am facut o "calatorie" asistata in trecutul meu. Am crezut ca am scapat de fobie. Dupa sedinta, o perioada nu am mai avut probleme, insa la scurt timp frica a revenit. Voi aveti fobii? Si daca da, care sunt acelea?

9 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea am. Decat...
Adica... singurul lucru pe care nu il suport, si nu as suporta sa ating asa ceva, ar fi viermii aia mici si albi, damn. Sa nu razi laughing

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Treaba este ca imi este frica si de serpi.Viermii? Pai rad, nu am cum sa nu rad.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e frica. Imi e... scarba oarecum. Si nu ai cum sa intelegi... de altfel cum nici eu. De ce iti e frica de serpi? laughing Ei macar arata misto, oarecum.

| Florentina9210 a răspuns:

Imi e teama un pic de inaltimi, dar nu atat de mult incat sa nu imi doresc sa escaladez un munte. Mi-ar face placere acest lucru.
Singura fobie pe care o am sunt ramele. eww

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Fiecare se teme de ceva, nu e o rusine, mie mi-e frica de viespi si albine.

| anonim_4396 explică (pentru Doarunaltutilizator):

Nu ma rusinez cu temerea mea, insa imi este foarte greu.As vrea sa gasesc o solutie

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca ca atunci cand esti la inaltime la etajul unui loc anume sa nu te gandesti ca esti sus gandeste-te ca esti intr-un loc unde iti place tie, gandeste-te la ceva fericit.

| anonim_4396 explică (pentru Doarunaltutilizator):

Iti multumesc!

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere.
Sper sa reusesti, ma bucur ca te-am ajutat.