| IgoToHellForThis a întrebat:

Azi am patit o chestie care m'a speriat foarte tare...
Va rog sa nu faceti glume ca e totul serios! -_-
Azi am mers impreuna cu o prietena in parc si era cald 2-3 orele alea sufocante cand nimeni nu e in parc.Si am gasit un balon era undeva pe langa o banca si din plictiseala l'am luat si am inceput sa ma joc cu el.Cand prietena mea a observat ca e un biletel o hartiuta inauntru.Si l'am spart sa vedem ce e.Nu ceva spectaculos un biletel cum am si vazut era impachetat, l'am desfacut si acolo scria,, Vei muri la 00:00" si mi's-a parut foarte sinistru ca biletelul era improscat cu sange.Nu prea am luat in serios chiar am ras.Cel mai sigur sunt niste copii care s e joaca e prea tipic straight face.Si daca nu sunt O_O asta m'a inspaimantat a tot gandesc. Celui mai bun raspuns funda.

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Sunt doar tampenii.Nu te mai gandi la ele, te speri degeaba.

| CautNume a răspuns:

Am avut dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea sunt scenarii de filme. Dacă cineva vrea ca tu să mori, vei muri atunci, fără " mesaje de atenţionare ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E 00.27... mai traiesti?

Răspuns utilizator avertizat
| IgoToHellForThis explică:

Traiesc oameni buni traiesc rolling on the floor) traiesc

| Tpuuuuuuu a răspuns:

Te cred ca e adevarat...
Intr-o zi am citit un ravas (din prajitura cu ravase) si scria : Vei avea ghinion toata ziua... Eu nu am bagat in seama asta dar ma gandeam la acest lucru.Si in ziua aia chiar am avut un oarecare ghinion iar apoi mi-am dat seama ca trebuie sa ignori aceste mesaje (glume proaste) pentru. ca daca te gandesti la ele nu se intampla nimic bun...