Evitam shaormeriile. poti face reclamatie la inspectia muncii sa verifice conditiile de lucru cum se desfasoara activitatea
Pai intrebarea era pentru cine nu le evita
Un taximetrist de 24 ani a murit dupa ce a mancat o shaorma.
Dristor, numai de acolo mănânc. Ce fac ei in spate nu stiu, da restaurantele lor arata curate.
Am niste shaormerii misto pe aici prin zona care sunt curate inauntru dar sunt convins 100% ca s-au mai nimerit si shaorme care au fost facute de unii care se scarpinase in k00r inainte, au fumat sau s-au scobit in nas inainte si nu s-au spalat, dar cand ti-e foame si arde sotmacul asta e ultimul detaliu la care te mai gandesti. Am intrat si in shaormerii d-astea de coltul strazii unde erau muste in sos, dar am fost atent sa nu-mi puna sos d-ala, am mai mancat o data shaorma la 5 lei tot la un butic d-asta de coltul strazii amplasat intr-o statie de autobuz, uneori sunt inconstient ca mananc de la toate rablele dar cand pofta e mare treci cu vederea, acum nu as mai avea curajul sa mananc de la orice fast-food, de fel imi iau si fac acasa, ies mai bune.
Eu imi iau shaorma destul de rar. Cand imi cumpar, ma duc ori la dristor ori la mesopotamia, pentru ca alea sunt mai ok decat o shaormerie de la coltul blocului.
Am mai multa incredere sa mananc de la o shaormerie cunoscuta, unde e o coada lunga decat sa ma duc intr-un loc no-name, suspect si pustiu.
vibe_9780 întreabă:
anonim_4396 întreabă: