Da... Veronica era tare :)
hai sa-ti aratsi eu clipul meu preferat (vazut de zeci de ori si invatat pe derost)... sa vedem cum se "agatau" fetele pe vremuri.
http://www.youtube.com/watch?v=ROPGiogs8gw
Da, ce momente, ce trecut, chiar si cainelui meu i-ai atins latura emotionala. Mersi pentru urare, sa ai "succesuri".
Adriana_sw33ty- chiar crezi ca au importanta voturile pentru mine? te inseli amarnic draga, dar din cate vad pentru tine inseamna totul un amarat de vot...vad ca-mi ti evidenta, mersi oricum, dar daca imi trebuia avocat imi cautam singur.
@bro da ai dreptate... era tinerel politistul si frumusel ... da al dracul tot mi-a trantit amenda aia
@bro incep sa-ti dau dreptate... o sa iei doua ... dar doua palme de la mine! cum sa te impart mai cu alta? ce faci tu cu doua? ...in afara de sex sa te vad
@maktub noi avem o "dragoste cu batai...asta ...cu nabadaii"
@bro da ce crezi tu ca eu nu te pot face fericit singura? doar am trecut printre atatea impreuna
@isus incepi sa devi un stres pentru mine ...sincer nu stiu de ce vrei sa ajungi taman' tu la performanta de a ma "stresa"? oricum voi fi sincera si iti voi spune... felicitari din partea mea ai cat mai multe voturi "stupid"... tine-o tot asa... trebuia sa relizezi si tu ceva pe site-ul asta nu?
@bro cu una ai mai face instructie... dar cu doua? mai repede fac ele cu tine instructie