| Cristina788 a întrebat:

Azi cand mă duceam la magazin, niște copii se jucau fotbal și m-au lovit cu mingea in obraz era din aia din cauciuc, m-a lovit cu viteză și mă doare.
Eu mergeam pe bordură nu știu cum a ajuns mingea la mine.

Ei erau la distanță.
Nici unul din ei nu s-a oprit, nici macar nu si-au cerut scuze.
Nu le-am comentat nimic pentru ca erau copii de vreo 16 ani.
Mi se poate invineți obrazul?
Ați pățit vreodată așa ceva?

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Oho, si cate am patit eu, dar sunt invincibil, INDESTRUCTIBIL daca am scapat cu viata dupa lovituri laughing! Te-a lovit OZN-ul rolling on the floor! Acum serios, te asteptai sa isi ceara scuze? Tu nu ai vazut cum sunt multi adolescentii din ziua de astazi? Rar sa vezi pe cineva ca isi cere scuze, pana si adultii, dar de la adolescenti nici nu ar trebui sa ai pretentii. Conteaza forta de frecare a aerului, dar si impactul ca sa iti dai seama daca se poate invineti obrazulwinkingwinking.

| Dismally a răspuns:

Am patit si eu cu ani in urma, m-a lovit o minge intr-o zona foarte sensibila... de am zis ca mor big grin Pune si tu niste comprese reci, o sa treaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trece până te măriți sa le fie rușine acelor copii cu bube in cap happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lovitura ca asta am primit la 7 ani laughing Se mai intampla sa lovesti din greseala. Mai mult ca sigur nu ai primit o minge in fata cu intentie. Se jucau si ei.
Nu au fost politicosi. Cel care te-a lovit putea sa se scuze chiar daca era la distanta de tine.
Daca ai pielea sensibila te poti invineti. Pune niste gheata putin pe obraz. Iti va trece in cateva zile.

| Bruno92 a răspuns:

Se mai întâmplă nu au avut această intenție de a te lovi.
Câți ani ai?