Pai de ce le-ar pasa? Cu ce ne ajuta pe noi ca vine prostul aia de Bidon la noi? Prostul ala care de cand a venit, a facut economia SUA mai praf decat era.
De ce sa aloci bani din munca oamenilor ca sa vina ala aici?! Ca sa ce?
Biden era un exemplu, eu mă refeream la modul general. Când a venit Putin aici pe vremea lui Băsescu, nimic. Când a venit Merkel, nimic.
Apropo, tu nu erai de stânga?
Pai sunt de stanga si ce daca? De ce trebuie sa ne strofocam si daca vine oricine din aia? Cu ce ne ajuta?
Chiar si aia de stanga, daca vor sa vina, au unde veni, pot discuta oriunde, nu e nevoie de nu stiu ce cheltuieli aiurea.
Daca eu ma pot duce la terasa sa discut cu tine, de ce nu s-ar duce si ei la palatul Cotroceni, sa intre intr-o camera din aia bine aranjata si sa discute?! Nu le cade rangul.
Te-am întrebat pentru că eram curios ce ai Biden, că și el e tot de stânga.
Într-adevăr, nu le scade rangul. Dar e ca atunci când ai musafiri și faci puțină ordine, stergi praful, aranjezi cărțile, faci patul etc, ca atunci când vine să vadă casa aranjată. Îți dai seama ce impresia își face șeful de stat despre România dacă vede doze de Pepsi și rahați de câini pe trotuar? Ăla nu mai vine în România în vecii vecilor, se întreabă ce i-a trebuit de-a venit aici. Nu zic că e bine că e așa și ar trebui luate măsuri, dar dacă primăria nu se interesează în mod normal, măcar când avem oaspeți să le pese.
Pe lângă asta, îți dai seama că cu cât e mai bine primit șeful de stat, cu atât suntem noi mai bine văzuți în străinătate.
E un rahat de stanga Bidonu`! in SUA nu prea exista stanga, exista republicani si democrati, democratii sunt doar asa un 5 % de stanga, dar majoritar tot de dreapta.
SUA e condusa de marile corporatii, totul acolo e in interesul smecherilor daca o sa observi, n-ai bani nu inveti, n-ai bani nu te tratezi si te arunca din spital daca nu mai ai bani sa platesti (s-a intamplat la AKH Austria cu o romanca cand statul n-a mai platit).
Nu ai concediu de maternitate, nu ai concediu de odihna platit.
Te poate da afara fara nici un motiv.
Iti da arme sa ne omoram intre noi pe pretext de aparare ca sa-si vanda ei armele, ca oricum ala care te ataca e pregatit si tu nu, deci oricum ala castiga in general.
Lasa ca toti strainii stiu ca la noi e nasolie mai ales ca asta si doresc, asa ca nu e problema.
Ca nu e asa cu rahati pe drum, si la americani vezi doze de pepsi pe drum in anumite zone.
Daca iei drumu de la aeroport la palatul parlamentului, tot drumul este foarte okey.
Si daca nu mai vine in Romania ce? Suntem pe dracu mai bine vazuti daca primim mai bine pe sefu` de stat, suntem niste gunoaie si in fata UE si SUA, ne folosesc toti, ne considera niste ccurve.
Ue te foloseste ca ai dat resurse si terenuri de nu mai ai nimic, ai distrus industria la comanda ca nu cumva sa te dezvolti si sa concurezi economic cu ei, vor sa fi piata de desfacere pentru produsele lor rebuturi facute special pentru tine, ca, cafeaua de la ei nu ti-o dau tie, iti da alta de cacao.
SUA te foloseste bagandu-te in NATO, sa dai bani la nato, sa le cumperi armele, avioanele de cacao inutile cand pensionarii tai mor de foame, Sa lupti in razboaiele lor pentru intersul lor, trimiti soldati pe unde fac ei razboaie.
E cat pe aci sa te bage si in razboiu cu rusii, desi tie personal rusii nu ti-au facut nimic.
SUA asa ne "iubeste", ca nici vizele nu ni le-a ridicat, deci chiar nu am de ce sa-l primesc pe ala asa cine stie ce, sa stea in p mea la el acolo daca tot se p pe noi.
Alte vremuri alte norme, In secolul trecut orasele erau mai neingrijite in special prin aceste zone, in concluzie era nevoie de pregatiri suplimentare