La mulţi ani şi din partea mea şi să ştie că SweetCandy o iubeşte Multă sănătate şi tot ce îşi doreşte.
La multi ani si din partea mea. Ii doresc sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba parte de multa dragoste in viata ei, pentru ca dragostea este cea mai importanta.
LA MULTI ANI! prietenei tale, sa fie sanatoasa, fericita, iubita, sa fi alaturi de cine vrea ea si sa fie mandra ca te are ca prietena.
Petrecere frumoasa
La multi ani ei! sa fie sanatoasa, fericita si multa bafta in viata si ceea ce face
La multi ani, si pot spune ca e o norocoasa c are o prietena ca tine
Multe impliniri in viata.
xoxo.
La Multi Ani Alina:*sa fii sanatoasa si iubita si sa ai grija de swetcandy ca nu prea e cuminte.iti urez multe impliniri
Eu ii spun "Happy birthday to u"... iar tu ii canti melodia cu acelasi nume...stii? cea pe care o canta Marilyn Monroe...sigur ii va placea
Ooo, frumos din partea ta.
Eu ii doresc La Multi Ani! Sa fie sanatoasa, norocoasa [ pentru ca in viata trebuie sa ai foarte mult noroc] si sa aiba parte de si mai multa dragoste decat are acum din partea parintilor, prietenilor si de ce nu, chiar baiatul cu care este/va fi.
La multi b/ani! sa aleaga ea cetrebuie sa afle cat de norocoasa e ca te are pe tine ca prietena
Lovepets întreabă:
Andreealove13ages întreabă: