anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi este vineri deci incepe distractia.
http://www.youtube.com/watch?v=N5Y4-vCyUmM&feature=relat ed
http://www.youtube.com/watch?v=WSWrepLjTKc&feature=relat ed
Ce aveti de gind in weekend-ul ata?

9 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Muzica ta m-a facut sa capat energie, cu toate ca deja am obosit, trebaluind. Se anunta un sfarsit de saptamana calm si ma bucur ca, dupa nici nu stiu cate zile, la Ciuc, este soare si doar +1 grad Celsius, uitand de ziua cand am prins si un frig de -26 grade. Pe jos este destul de urat pentru ca, zapada s-a topit si este umed si oarece noroi.
Dupa masa, trebuie sa merg la o zi de nastere asa ca, tocmai bine ca, am intrat deja in "priza".
BRO, esti mereu cu un pas inaintea mea, la inceperea relaxarii si a distractiei, dar cred ca asa este si normal, tinand seama de faptul ca, tu esti tanar, iar eu ma indrept spre o varsta ceva mai insemnata si sper ca, fiecare dintre noi, va avea bucuria unui sfarsit de saptamana reusit.
Iti multumesc pentru melodii dar, judecand dupa contextul primei melodii, cred ca postarea a fost ceva mai tendentioasa si de fapt te-ai gandit si tu la o relaxare mai activa decat navigarea pe TPU. Este adevarat?
Eu iti doresc sa fii sanatos si sa cheltui dar sa si acumulezi enegrie, pentru saptamana ce va urma. Mult succes in ce doresti sa realizezi.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Eu una am de gand sa ma relaxez acasa la calduricabig grin.

| Yly a răspuns:

Multă distracțiee și ceva cumpărături. tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca de obicei o sa mananc visine! Vrei si tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca de obicei o sa mananc visine!Vrei si tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca de obicei ma balbai de la visine, sti tu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca de obicei o sa mananc visine!Vrei si tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mariana, tendentios cum altfel as putea fi eu? devil
Maktub, iti las tie visinele si ma ocup de licoarea in care au stat cufundate laughing tongue